theindependent

30+

Publicerad 2010-07-15 16:29:22 i Allmänt

Kreta om 2 veckor nurå. Blir att åka till Chania 1 vecka. Men nu först blir det att åka till lägenheten och kolla till katterna så dom inte dött i värmen. Sen får vi se om jag åker upp till farsgubben och kollar lite, får se om jag hittar mamma där också. Så nu ska jag ta och rulla iväg i värmen puss hej :)

Tjatja!

Publicerad 2010-07-06 15:59:19 i Allmänt

Sådär då, nu sitter man uppe hos pappa helt dyng svettig efter att ha cyklat genom hela köping...
I alla fall snart ner på stan och kolla på skor, blir väll att köpa dom den 20 eller något sånt. Sen har jag ett måste att beställa bikinin jag hitta på Nelly igår, så sjukt snygg!
Och tyvärr så är ju nu huset vi kollat på borta, så vette fan om någon köpt det eller om dom bara tagit bort annonsen. Får väll hoppas på det sists nämnda. men puss nu ska jag cykla tillbaks till stan igen, men nu är de bara nedförsbackar så slipper väll ta livet av mig, haha

Ny design!

Publicerad 2010-07-04 14:45:39 i Allmänt

sådär, nu får väll bloggen se ut så här ett tag. Tröttnade så sjukt mycket på den g amla så var tvungen att göra något åt den. Nu får den se ut så här, orkar inte hålla på längre haha. Jag håller på att smälta bort här. Måste vara minst 30 grader och ändå så sitter jag klistrad (jag menar verkligen klistrad) på fläkten. Så nu blir det snart en dusch för min del. Bara hoppas krillan öppnar snart så man kan bada ;)
klarar verkligen inte av malmön och gropen har jag inte orken att cykla till. Så blir nog inge bada för mig om jag inte åker utomlands eller krillan öppnar snart puss....

Det var ett tag sen :-)

Publicerad 2010-07-01 03:02:14 i Allmänt

haha men hejhej, ja jag lever fortfarande även om det nu itne synns här. Haha
kände mig tvungen att gå in och skriva någon mening nu bara för Diana kom med en liten komentar om att jag inte skrivit något på evigheter så här kommer det ;)
Sen jag skrev sist har de väl hänt lite :
Bla, varde skolavslutning,lärarmiddag och massa annat.
Kommer väll lite bilder senare inatt eller i morron kanske.
Just nu sitter jag och lanar, nya patchen kom till wow idag så jag och min vanliga tur gjorde ju så jag fick installera om hela wow. Woho för mig som fick vänta hela dagen på att det skulle bli klart.
Och för er som ville veta så håller jag på att spy och smälta bort, de är väll runt en 30 grader i mitt vardagsrumm just nu, och jag käkade en så där härligt gammal ketchup idag så jag känner mig rätt så bra i magen.
Men nu ska jag fortsätta gamea, om jag inte somnar här med knappavtryck i pannan.
I morgon kanske jag kan berätta lite om huset jag och mamma kollade på idag, Jag säger bara en sak. Jag tänker flytta dirrrr. puss

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela