theindependent

Slacky

Publicerad 2012-02-24 09:46:28 i Allmänt

Skötn att sitta i skolan 2 timmar innan man börjar men det gör mig inget. Det är helt okej väder ute och jag har sällskap av hanna. Så då känns det mycket bättre! :D
Sitter och kikar runt lite på facebook och kollar på lite kläder osv.
Kom på tidigare att jag är tvungen att få ihop en liten önskelista snart, fyller ju år om någon vecka. Och jag har faktiskt en massa saker som jag vill ha så har lite svårt att bestäma mig.
Har suttit och kikat runt på massa söta saker, hittade tex dessa söta kakburkar från "tala kitchenware". Lite roligare att ha sina kakor i dessa brukar =)


Så otroligt sött. Har så otroligt svårt för hur det kommer se ut hemma hos mig när jag skaffar något eget. Vill ha de lite lantligt men fortfarande modernt, måste bara lära mig att hitta brytningen. För massa sådanna söta saker måste det finnas hos mig :)
Nu ska jag fortsätta vara social med Hanna, henne hittar ni föresten här!
Kommer väll kanske upp lite mer info om idag senare. Ska se om de blir innebandy derby eller om vi bara sitter hemma och spelar hela helgen, för det är ju love NICE!
Tack hej CYA

Gratis körkort

Publicerad 2012-02-23 20:26:45 i Allmänt

tycker hela den här debatten är helt sjuk. Har suttit och följt det ett tag nu och sätt vad alla sitter och säger fram och tillbaks och tycker det hela är helt sjuk. Förstår tanken i det hela att man vill minska landets arbetslöshet osv. Men grejen att man väljer att specificera sig så starkt på en viss grupp är helt sjuk om ni frågar mig. Ur min egen synvinkel kan jag passa på att tala om att jag förmodligen inte har råd att skaffa körkort eftersom båda mina föräldrar är arbetslösa. Mamma på grund av ett fel i hjärnan som uppstod efter en vaccination och pappa sedan hans förra arbetsplats blev uppköpt. Sen kommer de och säger att alla invandrare ska få gratis körkort bara för att de kan skaffa jobb lättare. Jag då? Jag behöver också ett körkort för att få jobb. Och det är faktiskt inget som du MÅSTE ha för att få jobb. Det finns gott om jobb där man klarar sig utan körkort det handlar bara om att lyfta på arslet och göra något. vill säga det nu innan någon annan kommer att påpeka det. JAG ÄR INTE RASIST! jag är bara ute efter lite rättvisa i samhället, något som sverige ska vara så otroligt bra på annars.
Sverige ska säga att vi är ett så jämnställt land och att alla ska behandlas lika, då blir man lite fundersam när sånt här kommer fram?
Nej nu orkar jag inte sitta och vara förbannad över att man väljer att inte proritera de svenska ungdomarnas, Sveriges egen framtid. Kasta bort våra pengar bara gör det...

Awesome låt!

Publicerad 2012-02-23 18:02:45 i Allmänt

Här får ni låten för dagen, vet inte varför men den helt enkelt släpper inte mitt huvud!
Helt enkelt en awesome låt!

Sportlov!

Publicerad 2012-02-23 15:42:16 i Allmänt

Jaha då har man varit varit afk ett tag igen. Det beror på att jag har varit fram och tillbaks mellan intervjuerna på donken. Blev iaf klart igår när de ringde att jag ska dit på måndag på introduktionen. Så antar att jag har fått jobbet. Sen får man se vilka fler som fick jobbet. Det är  rätt skönt att veta att om någon månad kommer man ha betydligt mer pengar än nu. Man ska bara stå ut med allt skit jobb i början. Men idag är det torsdag! Det betyder att det är fredag i morgon och sportlov!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att tåget ska komma. Känns otroligt skönt med vädret idag, gör en sä jävla lycklig när man ser att solen kommer fram! Så nu ska fan ingen klaga eftersom de är det enda folk har gjort när snön var här -.-
Jag ska väll inte klaga eftersom jag var en av dem, men jag hatar vinter för de är bara kallt och äckligt. Men det kan ju bero på att jag inte åker skidor och skoter eller liknande. Så jag håller mig hellre till sommaren och värmen.
Nej men nu ska jag krypa mig ner till skåpet och ta fram jackan. Nu i datasalen känns det som att jag jag inte kommer behöva någon. Värmen som finns här uppe är helt otrolig som en sommardag och när solen ligger på blir det ännu värre. Men det gör mig ingenting =D
I morgon ska jag hjälpa mamma att hämta nya soffan!  fucking awesome att få en ny soffa så de blir ännu mer nice när vi ska lana hos mig på lovet. Sen ska jag väll hem och gulla lite med min underbara Gizmo!
Ska även försöka mig på någon form av träning idag eftersom jag vill komma iform igen, det suger att inte få träna för mitt knä är cp och det suger ännu mer när jag har varit på röntgen och vet att de fått svaret till lassarettet men att de inte underättar mig om hur det ligger till. Känns som man får vänta år o ch dar gör att få svar på minsta lilla grej, men det är väll så den svenska sjukvården fungerar. This sucks!
Men nu ska jag lämna er ifred. Ska väll försöka komma på lite roliga övningar som jag kan träna på ikväll utan att anstränga knät för mycket, hehe kanske skickar upp lite tips senare.
CYA  bitches

nervous as hell

Publicerad 2012-02-18 23:37:15 i Allmänt

Nu ska jag försöka krypa ner och sova, hur det ska gå vet jag inte. Otroligt nervös över röntgen imorgon. Inte varje dag man ska skickas in i en såndär maskin. Men det som skrämmer mig mest med det hela är ifall jag ska få den där sprutan, de ska ju förmodligen spruta in något medel som gör att benen och sådant synd bättre på röntgen eller vad de gör. Missar även älsklings match för att åka iväg på det här, men ibland måste man ju prioritera sig själv.
Ska försöka sova nu iaf godnatt på er.
Vet inte varför men jag lyckas alltid att skriva inlägg precis innan jag ska sova. Men ska väll försöka hinna med att skriva något imorgon. Godnatt

Cold as ice

Publicerad 2012-02-16 08:59:07 i Allmänt

Morning, nu sitter man i skolan som vanligt... Dock så känns det mindre bra att vara här med både feber och hosta. Näsan igentäppt i näsan men ändå envisas jag om att åka hit. Tycker det är starkt gjort av mig. *aplåder
Hela anledningen till att jag är här är för att jag ska göra en redovisning på ekonomin och för att jag måste orka mig iväg på intervjun senare. Sitter här med lite choco cream och försöker få något varmt i halsen.
Ska väll snart plocka upp matteboken och försöka komma någonvart i den. Känner inte direkt orken för det men får försöka. Kommer väll säker någon inlägg senare idag igen. Hoppas ni håller tummarna för mig idag. =)
CYA!

Hemma igen...

Publicerad 2012-02-15 11:34:56 i Allmänt

tog mig två dagar i skolan innan man lyckades dra på sig något. Nu ligger jag hemma hos pojkvännen med alla skolböckerna i knät och ska försöka plugga lite. Rödsprängda ögon, igensvullen hals och en näsa som vägrar sluta rinna, känns som jag har fått en bra start på det här året haha. Får väll se det som att det bara kan gå framåt senare. Måste försöka bli lite bättre tills imorgon i alla fall så att jag klarar av grupp intervjun till Mcdonalds. blir lite frustrerad om jag inte klarar den nara för att jag inte kan prata. Sen ska jag hålla en redovisning imorgon och på fredag eller nästa vecka ska jag hålla ett tal inför klassen också...
Känns som det var precis rätt tidpunkt att bli sjuk... Fyfan för vintern, ge mig våren nu.
Älsklingen får väll snart ta sig upp och ordna lite te och något att äta till mig, något lätttuggat (kan knappt äta risifrutti). Får väll mixa maten och dricka med sugrör hahaha.

alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-13 22:04:33 i Allmänt

Men tja, då börja det lida mot alla hjärtans dag igen. Alla som har någon tjatar om vad de ska ge dom och att de ska fixas och grejas. Och de som inte har någon sitter och är allmänt irriterade på alla som faktiskt har någon att uppvakta. Men jag bryr mig helt ärligt inte om alla hjärtans dag. Satt och pratade med två tjejer i min klass idag, två som faktiskt delar min syn på alla hjärtans dag (precis som morsdag, farsdag osv). Det är bara en dag som är till för att butikerna ska ha ytterligare ett sätt att lura på oss massa skit? för hur mycket av de vi köper till våra kära behövs egentligen?. Man köper en chokladask, nallebjörnar eller någon bok om en kärleksförklaring. Klankar inte ner på någon som faktiskt vill ge sin pojkvän/flickvän något sådant. Tycker bara det är lite onödigt att man ska ha en speciell dag för det. Äkta kärlek handlar väll ändå om att hela tiden visa sin uppskattning för någon och inte en dag om året. Desamma gäller ens mor/far, de ska man väll alltid uppskatta och vara trevliga mot, de sker inte heller en dag om året. Det är nara ett sätt för butikerna att tjäna lite extra pengar för att människor i sin mani ska ut och köpa massa småsaker till nära och kära. Men slutsnackat om det, nu ska vi vara possitiva. Idag var min första dag i skolan sedan jag gjorde illa mig. Var där en kort stund en dag mitt i veckan förut men de räknar jag inte. Idag var jag där hela dagen och det gick väll okej, lite extra mycket tabletter så man inte känner så mycket i knät så funkar det. Mamma får fortsätta att försöka få tag på röntgenkliniken och försöka ordna en tidigare tid så att jag slipper vänta till mars. Känns rätt jobbigt att proppa i sig massa tabletter för att gå i skolan och inte veta hur länge det kommer hålla på. Men nu ska jag försöka sova, iväg med tåget halv 8 imorgon. Och på torsdag ska man på gruppintervju för Mcdonalds. Får väll se hur det går, bara hålla tummarna. Lite extra pengar är alltid välkommet!
Ciao

Pigg chej hejs

Publicerad 2012-02-11 21:45:29 i Allmänt

Då var det lördagskväll och äntligen börjar man känna sig som en människa igen, hahaha. Gårdagen var as bra. Hade rätt kul och som man mådde i dag får man skylla sig själv. Men är glad över att jag mådde bättre än vad älskling gjorde iaf. Bara varit helt förstörd i kroppen och matlusten den existerar inte. Nu har man spenderat dagen med lite folk från igår, fått i  sig lite kebab och nu okuperat sig framför datorn & tvn, kika lite scooby doo och spela lite. Sova snart känns det som, och stackars älskling har match i morgon haha. Nej fyfan för det.
CYA

fredagmorgon!

Publicerad 2012-02-10 09:05:00 i Allmänt

Godmorgon folket! Nyss tagit mig hem, ska väll ta och äta något innan man hoppar in i duschen och börjar fräsha till sig lite innan kvällen. Sen när älsklingen kommer hem åker vi dit och sover en stund för att orka kvällen haha, låter typ som att man är 80 men ni fattar säkert. Sen blir det fix och käka innan vi drar ut. Dyker säkert upp någon bild sen också, får hoppas på det.
CYA!

Mupped Muffin

Publicerad 2012-02-09 22:10:19 i Allmänt

Förlåt för några dagars inaktivitet. Inte haft insperation, eller tid att skriva. Varit rätt mycket sovande och i princip katt skötande att hålla på med. Men här kommer ialla fall lite update.
Kör väll lite snabbt genom veckan,
Måndag : plugga lite, spela dunno nothing?
Tisdag : Sova?
Onsdag : Fixa hemma, baka massa gott som de blir lite bilder på sedan. Och tandläkarbesök.
Torsdag : Greja lite hemma kika igenom lite kläder inför imorgon och sedan kika innebandy när köpings damer fick bevisa att de platsar i div1. Stort grattis till er, ni förtjänade vinsten stenhårt!
Imorgon blir det att åka hem på morgonen ducha och frächa till sig, fixa naglar etc. Sedan kommer älsklingen från skolan då åker man väll hem till honom för att göra sig ready for some fun :)
Sedan glida ut och umgås med lite folk och dricka lite gott. Får väll hoppas att det kanske fixar till lagningarna som tandläkaren gjort. Om tanden inte ilade innan fattar jag inte varför man lagar den så det ilar ännu mer efter hehe.
Lite bakbilder kommer väll här :
Mina små muffins som smakade awesome!
och här mina supergoda bakelser, smakade alldeles utmärkt innan man gick iväg till tandläkaren.
Men nu ska jag krypa ner i sängen. CYA!

01022012

Publicerad 2012-02-01 23:22:58 i Allmänt

En helt vanlig onsdag? Ja för någon som kanske tog studenten för något år sen och inte fått något jobb. Sitta hemma hela dagarna är rätt långtråkigt. Men idag har jag iaf solat, varit och käkat lunch och lite såntdär.Så jag har i alla fall kommit utanför rummet. Fick även en semla av mamma! Det gjorde i princip min dag. Sen va jag lite busig och köpte massa godis. Men nu ska jag snart sova, imorgon hoppas jag på sjukintyget och en tid för röntgen så det blir nå slut på det här snart...
Godnatt

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela