theindependent

Natt frukost

Publicerad 2011-07-27 03:22:27 i Allmänt

Jag sitter självklart fortfarande vaken. Lyckades somna runt 10 och vaknade vid 12 igen. Så känns som att det blir en låååång "natt" för mig. Så nu bar det upp i köket och gjorde i ordning ett glas oboy och tekakor. Jag ÄLSKAR tekakor det är så sjukt gott med nybakta tekakor som är så luftiga och luktar otroligt gott. Måste lära mig att baka det! Någon som har ett bra recept kanske? Nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom servrarna har stängt och öppnar inte förns 11. Så jag får sitta och titta runt på lite bloggar och kläder så länge. men först ska jag njuta av min oboy. Är det bara jag som älskar att inte röra om den och ha i massor med pulver som ligger i botten så man kan äta upp "chokladen" i botten av oboyen först? :)
Xoxo

Äntligen vaken

Publicerad 2011-07-26 16:49:10 i Allmänt

Då har man äntligen vaknat, eller i all fall kommit igång så att säga. Vaknade klockan 10 utav att mamma ringde och bad mig gå förbi katterna. Men det var alldeles för tidigt för mig så gick och la mig igen men klockan 2 fick det räcka då vare bara att pallra sig upp  och promenera till lägenheten då eftersom min cykel är trasig haha. Och vill ni veta en sak, JAG FÅR LÖN I MORGON! ÄNTLIGEN!! Jobbade i juni månad men eftersom vi slutade första julia så skulle inte papperna in förns då så har väntat på det hur länge som hellst känns det som. En liten besvikelse var ju att det fattades typ 500 på vad vi skulle fått eftersom vi inte vart betalda för midsommar. Tråkigt menmen. Får se om man ska tillbaks dit och jobba nästa år eller om man hittar något bättre, vet i alla fall att de som var 18 fick 103 kr i timmen så det är ju inte helt fel. Men vi får se, jag kanske till och med hittar något i höst men det är inte det lättaste. Sen måste jag skaffa orken att skriva klart min ansökan för stipendium. Ska söka stipendium för studiemedel eftersom min mamma just nu går på bidrag då hon blev väldigt sjuk för inte så länge sedan så är det svårt för mig att få fram pengar till sådant som jag behöver. Men att få ner allt på papper så det låter bra går inte direkt framåt. Men får ta tag i det där snart. Men nu ska jag försöka hitta på något roligt. vilket betyderatt jag förmodligen hamnar framför wow eller lol. Men ska även prata med Matilda idag så vi kan planera vilken dag vi ska träffas och hitta på något. Känns so mdet är dags nu :)
Xoxo

Fler besökare?

Publicerad 2011-07-26 04:02:14 i Allmänt

kanske ett litet tips till dig som letar fler besäkare till din blogg (http://www.bloggriket.se/) en hemsida där du registrerar dig sen är det bara att tuta och köra, En hemsida som gör lite gratis reklam för din blogg.
Men nu ska jag försöka hitta på något annat, kanske blir en promenad eller så kanske man ska försöka krypa ned till en film. Godnatt

B-vitamin och proteiner?

Publicerad 2011-07-26 03:40:12 i Allmänt

Jaha tack och adjö till mitt liv. Leva med gois chips och McDonalds är väll ett minne blott nu till hösten. dags att ta tag i sina så kallade hud problem. min kära ansikte som ser ut som en flottig cheeseburgare snart (med ett antal röda pluppar på). sen för någon dag sen när jag upptäckte att de röda fläckar jag haft överallt i form av sönderrivna finnar försvunnit, uptäcker jag istället små små finnar i nästan hela ansiktet alltså inga finnar som någon skulle se om de inte borrade in sig i ansiktet på mig men i alla fall. Och de räckte inte, har ju ärren kvar på hakan från de infektioner man haft av tidigare finnar så där har nu pormaskarna börjat slå sig till ro. Nejdu mitt ansikte mår inte speciellt bra. Inte heller mitt hår som just nu ser ut som ett enda stort fågelbo. Nej nu är det dags att börja proppa i sig proteiner och så mycket grönsaker som möjligt (hällst de gröna, alltså de äckliga...) för att få i sig de olika ämnen som kroppen dagligen behöver. Sen ska jag se om jag kan köpa mina gamla hårkontroll tabletter. De smakar typ kattgodis eller nå men det hjälpte i alla fall lite. Tappade inte lika mycket hår som nu, dock hjälper den mot allt hår på kroppen tror jag? men nu kommer ju snart hösten så vad gör det med håriga ben under långbyxorna? ;)
Nej färdigpratat om det, ni kommer säkert få höra mer sen om hur det går. Ifall det visar sig vara värsta dunder kuren haha. I alla fall så har dagen bestått av att gå upp runt 1 klä på sig och ta med det viktigaste. Gå till lägenheten för att se om mina betyg kommit, men det hade de självklart inte. Så mailade min gamla mentor idag och kollade om hon kunde ta kontakt med rektorn ifall jag kan komma och hämta betygen i eskilstuna eller västerås istället. Men det får jag veta i morgon. Efter det gick jag upp till pappa. Tro inte att jag är värsta tjockisen för det men gå genom hela köping är inget som jag i princip älskar. Men det var skönt efteråt när man känner att det gjort någon nytta. Där uppe pratade jag med honom och bakade en sockerkaka. Sen fick jag skjuss ner till pojkvännen där jag i princip suttit och spelat resten av kvällen. Hade faktiskt tid till att äta McDonalds mellan spelandet också. Men nu har jag tagit på mig älsklings matchtröja och krypit ned i sängen så får se om det blir film eller bloggläsande nu tills man kan somna.
Xoxo

vadå åska?

Publicerad 2011-07-22 04:24:07 i Allmänt

Ja hej på er igen, sitter fortfarande uppe och väntar på det "ovanliga" åskvädret som skulle komma. Så vart är det?
Har sätt några blixtrar det är allt. Tyckte inte att det kändes vara så ovanligt om det var allt? Fast eftersom jag redan vänt på dygnet så kan jag väll lika gärna ligga uppe några timmar till och se om det bara är försenat ;)
Sen ska jag och pojkvännen krypa ned och kollar på liar liar. Den gick på tv idag men orkar inte med all reklam så laddar hellre hem den (olydiga jag) haha. Ja vad har annars hänt i den här hålan?
Inget vad jag vet, var och fiskade med pappa i tisdags fick en fisk. Men det var väll okej med tanke på att det började åska så vi fick grilla istället. Sen har jag väll i princip sovit bort hela dagarna och även pappret till nya skolan. Så duktig jag känner mig. Sen är jag rätt frustrerad på att vissa människor hela tiden fortsätter att komma tillbaks i mitt liv. Vill man inte ha dem där så brukar man vara rätt bra på att hålla dem borta. Men nej nej, den här personen vägrar verkligen lämna saker bakom sig... Orkar inte med det längre så nu slutar jag bry mig om det. Det går som det går. Får väll se vart det slutar. Det här blev i alla fall slutet på det här inlägget, för nu har jag inte så mycket mer att berätta om mitt händelselösa liv.
xoxo

sommar på riktigt?

Publicerad 2011-07-13 16:48:10 i Allmänt

Då var sommaren i full gång och det typiska sommarvädret är här. Ena dagen regnar det andra är det 30 grader varmt. Man vet aldrig hur dagen kommer se ut. Men får vi se hur det går för mig nu när jag ska försöka att äta nyttigare. Eller i alla fall försöka att inte smälla i mig vad som hellst utan att man äter lite bättre saker så kroppen ska må bra. Det handlar inte om att gå ner i vikt snarare motsatsen. Ska försöka få kroppen att må bra så kanske jag får en normal kropp? Får väll se hur det funkar om jag lyckas hålla detta. Kan ju tala om att när jag och mamma var ute och plockade bär idag så mötte vi en över 1 meter lång orm. Inte det roligaste när de är precis vad jag inte ville träffa. Haha älska att min orädda mamma inte ens blir rädd för ormen utan mer rädd för att jag står och skriker. Undrar vad folk igentligen trodde om mig då? Men det struntar jag i. Ormar är  det äckligaste som finns.
Nu ska jag väll göra ingenting? kanske fixa i ordning bloggen sen får vi se om man hamnar ute på en båt senare ikväll eller hur det slutar. Får väll se hur det går för mig och mamma att börja äta och sova hemma från och med den 22 augusti när skolan börjar igen. Känns i alla fall som att det är dags att rusta upp lägenheten med lite nya saker så ska se vad jag kan hitta. Sen håller vi tummarna för gumman så hon får komma hem från lassarettet snart och mår bra så vi kan träffas snart.
XoXo theindependent

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela