theindependent

min ögonsten

Publicerad 2011-09-20 09:23:47 i Allmänt

vad vare som hände igentligen, allt du sagt.
Din ögonsten, din fru men helt plötsligtingenting. Förstår verkligen ingenting just nu.
Känns bara som att allt faller ihop. Vet inte ens hur jag känner just nu. Är jag ledsen eller arg? Vet fan inte vilket.
Orkar inte göra något heller. Sen springer alla och ska veta hur jag mår? dum jävla fråga -.-
Vad tror folk liksom...
Hejdå

sjuk igen

Publicerad 2011-09-19 16:38:35 i Allmänt

då var det andra gången på2 veckor som jag är sjuk, hatar att vara sjuk. För det är så mycket roligt man missar hela tiden.Som träningen ikväll tex :(
ussh feber och halsont är ju inget man älskar. Men nu ska lillla emo jag försöka göra någonting...
Xoxo

fan

Publicerad 2011-09-18 21:43:55 i Allmänt

Nej men trevlig helg man haft? började i alla fall på "knatteskutt" kändes inte som jag hade speciellt mycket att göra där men det funkade. Nu sitter jag i alla fall hemma och pluggar. Går väll inte sådär jätte bra men man får väll hoppas att man klarar provet i morgon. Känns så värdelöst med allt just nu, vet inte varför men känns fan inte som man är välkommen eller saknad någonstans. Känns bara som jag springer runt men till ingen nytta för jag egentligen bara är i vägen. ussh orkar inte det här.
Xoxo

design?

Publicerad 2011-09-16 09:30:14 i Allmänt

Gårdagen blev lite kaotisk, fick ett samtal sådär på kvällen.Och jag ahr tydligen fått ett extrajobb och börjar på lördag så blev inte mycket till att uppdatera min design. Satt i telefon hela kvällen och kollade på avtal, men nu så ska vi se om jag hinner fixa något innan jag ska iväg klockan 1 och träffa hon jag ska jobba med. Känns i alla fall bra att jag har fått ett jobb även om det inte är så jättebra betalt så är det ialla fall något. Blir lite skillnad från att knappt ha nå pengar alls till att ialla fall få någon hundralapp extra. Så nu är det bara in i duschen och göra sig i ordgning.
Kommer väll säkert skriva något mer senare innan jag drar mig vidare till pojkvännen ikväll. Men just nu vill jag bara bli klar med allt. Har en jätte jobbig historia uppgift som måste skrivas också. Gillar inte när man får ånna här jämnförelse uppgifter i historia. De är inte speciellt svåra men man vet att det krävs mycket arbete för att de uppfyller många mvg kriterier på samma gång som man inte får missa grunderna. As jobbigt men bara att sätta igång!
Xoxo

alltid som vanligt..

Publicerad 2011-09-15 18:05:53 i Allmänt

Idag har man varit i skolan som vilken dag som hellst. Börjar bli rätt trött på allt skit snack från lärare. Idag hade vi eget arbete på historian och eftersom det  finns på skolans hemsida vad vi ska göra så gör man det hellre hemma någon annan dag än att man ska sitta där. Men sen var det iväg på idrotten direkt eftersom vi bara skulle springa en origenteringsrunda och lämna lappen på hans skrivbord. Sen var man tvugen och vänta på ekonomin som började kl3. Kändes inte riktigt värt det, och sen får man absolut inte gå 5min tidigare för att hinna med sitt tåg. Är Riktigt trött på det här nu... Ussh men nu kanske jag ska ta och fixa designen här lite, så man får lite liv på det hela.
Xoxo

Frisören

Publicerad 2011-09-06 20:18:53 i Allmänt

Äntligen hemma från allt. Sitter just nu och väntar på att min kebab ska komma sen ska jag krypa ner i myskläderna framför tvn och kolla på fotbollen. Som nu visade sig vara helt meningslös egenligen? förstår inte men i alla fall. Måste bara tillägga att idag nog var första gången som jag gått från frisören helnöjd! har alltid varit missnöjd med något men inte idag. Känns så jävla skönt, den känslan kommer väll hålla sig tills i morgon när jag ska till tandläkarn där de kommer skälla ut mig som fan. Bara för jag är beroende av cola och godis och kanske inte älskar att använda munskölj ^^. Det är inte alltid lätt. haha men nu hoppas jag snart att maten kommer innan jag dör av hunger.
Lovar att ni ska få en bild på hur mitt hår blev. (a)
Xoxo

Skoooola!

Publicerad 2011-09-06 08:31:50 i Allmänt

Då var det som vanligt ett tag sen man orkade skriva något här. Men som sagt så har ju skolan  börjat och det tog mig väll lite med storm. Första natten kunde jag inte sova utan fick sitta i skolan första dagen efter kanske 2 timmars sömn. Men man överlevde. Nu har det väll gått i alla fall 2 veckor in på skolan, och det känns redan som det gått månader. Just nu stter jag här med evelina i nya klassen. Bara hon och jag som är "väldigt" tidiga till skolan eftersom vi kommer med tåget. Så ska väll sitta här i kanske en halv timme till, sen blir det ner för en choko cream och käka min frukost när vi ska skriva klart våran underbara nyhetsanalys? haha
Nej men nu ska jag ta och konsentrera mig på sakerna som jag igentligen borde göra istället. Och så måste jag ju bara säga att duktiga jag hade min första innebandyträning och lyckades spela i mina dansskor vilket gav ett trevligt resultat med två mosade stortår. Så idag ska jag försöka komma till läkarn och se ifall de måste dra bort den eller om jag får pencilin för infektionen som blivit. Sen halv 5 idag ska jag avra hos frissan och klippa, färga och slinga. Får hoppas på ett bra resultat. Någon bild kommer säkert upp senare.
Xoxo

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela