theindependent

Tisdagar

Publicerad 2011-06-21 17:34:48 i Allmänt

Börjar tröttna rätt hårt på sommarjobbet nu. Vill bara att de 7 arbetsdagarna som är kvar ska rinna iväg. Fast det vet jag att de inte kommer göra. Så tråkigt när man inte får göra något. Fast ändå skönt. Men tack vare att man inte har något att göra så känns det som man bara står där och att baka 5 timmar om dagen är inte speciellt kul för er som tror det. De är inte lika kul när man inte vet vad man ska göra längre. Så nu försöker man bara fördriva tiden för att nästa vecka ska gå så fort som möjligt. Bara att stå ut, så kommer snart 5000 kasseras in på kontot. Kan inte vara helt fel direkt. Dock kunde man ju önska att det va mer än 60 kr i timmen. Känns rätt värdelöst. Men nästa år är man 18 så då kanske man kan lyckas skaffa sig en riktig arbetsplats där man faktiskt får göra något. Men nu får vi se vad jag ska hitta på. Skulle vilja träna men det får bli som det blir, kanske kan lyckas mosa ned mig och träna någostans bland alla saker om jag städar lite. Men orkar man det, höhö. Nej nu ska jag vara en duktig flicka och städa lite och träna, vilket behövs efter allt kak och bull ätande de senaste veckorna. Framför allt när mamma säger att det är skönt och se att jag fått en bullmage. Då vet man att det är dags att ta tag i det här.
xoxo // Amanda

Då återuppstod man

Publicerad 2011-06-16 16:12:18 i Allmänt

Efter någon månad away från allt så kan jag ju passa på och tala om att jag klarade första året, haha... Nej men nu blir vi lite seriösa igen. Gick i alla fall ut med okej betyg i alla ämnen, i alla fall de som jag fick preliminärt sen vet man ju aldrig hur det går i höst eftersom det nu är klart att jag börjar på Klara gymnasium i västerås istället för MoveIT. vi vet ju ändå inte hur länge skolan får finnas kvar så ser ingen mening i att spendera tid på en skolan med två elever närvarande. Så känns skönt att hamna i en större klass och större skola. Känner inte direkt någon på skolan så vi får väll se hur det går. Men det viktiga är att jag kommer ut med minst vg i alla ämnen. Så jag har någon chans att komma in på ekonomi programmet på högskolan sen. Men vet fortfarande inte vilket jag vill läsa. Men nu har i alla fall sommarlovet börjat, eller i alla fall för de som inte jobbar. Jag har snart jobbar första veckan på Nordlund Älderboende. Det är inte speciellt jobbigt. Det som är jobbigt skulle i sådanna fall vara att man är rastlös för det mesta om man inte bakar eller äter. Men man kan väll inte förvänta sig speciellt mycket eftersom vi inte får göra några former av omvårdnadsjobb eftersom vi endast är "ferier arbetare". Det är lite jobbit att man bara tjänar 60 kronor i timmen, när man som 18 hade tjänat i alla fall 103 i timmen. Men som sagt, man är alltid för liten. Så efter en tröttsam dag så ska jag väll snart gå in i duschen med mina skrubbhandskar och sen blir det att krypa ned i morgonrocken med ett gäng härliga krämer. Så kanske man ser lite mer "Fresh" ut när älskling kommer hem från intensivkursen. Allt bara flyter på just nu.
xoxo / Amanda

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela