theindependent

Mellandagsrea

Publicerad 2011-12-29 23:25:05 i Allmänt

Jahaja då har jag också varit iväg på mellandagsrean, eller var det igår men det spelar ingen större roll. Vart så grymt besviken! Trodde inte att det skulle vara sånt kaos och så illa ute på erikslund som det faktiskt var. Tycker faktiskt att man borde se över sin personal om de inte kan sköta butiken. När det ligger kläder och smycken överallt och ingenting är där de ska vara så tycker jag verkligen inte att det är kul att shoppa. Det måste ju finnas någon struktur i det hela. Mest besviken var jag på gina, hm var väll okej. Men det var ju som vanligt att det hängde kläder överallt. Men detas personal kan ialla fall sköta kassan haha. Tror det är de roligaste jag varit med om. När man handlar med present kort så brukar de ju bara dra av pengarna på kortet, nej nej för mig var hon tvungen att ta hela kortet och dra bort summan för örhängena (vilket var det enda jag hittade på hela gina) och sedan skriva ett nytt presentkort med den överblivna summan... Har de för mycket presentkort på gina eller? Men nu ska jag inte sitta och störa mig på det. Fick i alla fall ett lite roligare kort än det första vita haha.
Jadu idag vakna jag väll vid 12 sen har jag suttit framför datorn tills nu och ska väll sitta här ett tag till. Har även lagat tacos. Något jag ÄLSKAR! så otroligt gott och nyttigt! :)
I morgon ska jag hjälpa mor min att hitta ett par byxor på lindex vi får väll se hur detta går haha. Hon som älskar kläder så mycket? Sen när hon är klar glider jag nog ut till hm i köping för att se om de finns nå trevligt på deras rea. Kanske kan hitta nå snyggt och billigt. Om inte så får jag väll övertala pappa att köra mig och syster till västerås imorgon igen men inte fan tänker jag vara ute på erikslund då blir det stan som gäller där de faktiskt har de sakerna man vill köpa och lite mindre kaos...
Var ialla fall detta jag hittade
dock hittade jag ingen bild på örhängena och jag orkade inte leta fram en kamera för att ta kort på dem, men de är med fjädrar. Ni får väll vänta tills jag använder dem helt enkelt.
Ciao!

Nya trender

Publicerad 2011-12-27 18:16:34 i Allmänt

Eftersom jag skulle säga att våren redan är här så kan jag väll lika gärna vårstäda bloggen lite. Kommer väll lite mer uppdateringar under de senare dagarna. Man har ju så lagom mycket med tid över nu när man har lov. Men ändå känns det som att man inte hinner någonting. Sover bort dagarna till stor del. Men idag har jag iallafalll en ursäkt till det eftersom små kronorna, JVM drog igång inatt och Sverige spelade sin första match mot Lettland. Sen inatt så kommer man inte kunna somna tidigt bara för det. Om ett tag ska jag väll röra mig hem för att göra i ordning åt kaninen eftersom mamma är rädd för den haha. Men det är inte så konstigt när den är rätt elak om man rör hans bur. Han har sitt revir det förstår man, men han kan bli helt tokig. Sen ska jag väll kika ner på älsklingens träning ikväll. Och snart ska jag orka kolla upp min webbkamera så att den kommer igång. Så det slipper se så tråkigt ut att läsa allt här haha. Fast det kanske de är?
Men det är ialla fall skönt att få skriva ur sig det. Känns lite lättare efteråt, väldigt skönt.
Nu ska jag sätta mig och forstätta leka med min julklapp, the sims 3 husdjur! 
Och vad var det jag började med? Jo föda upp pomeranians!
den underbaraste hunden som finns. Så nu ska jag sitta och forstätta med dom. 
CYA! (:

God Jul!

Publicerad 2011-12-24 21:50:29 i Allmänt

Då var julaftion över, öppnat alla julklappat ätit julmat och massa risalamalta.
fick dock ingen iphone... vilket min pojkvän fick. Får klara mig utan helt enkelt.
dock fick jag en webbkamera som jag kommer anväda flitigt. 
En "typ" onepice, ni kommer fatta när ni får en bild på den
sen har jag fått smink, presentkort på gina & hm.
En ny bildskärm till datorn
kanske en hamster, stuart little. hihi fast han heter Bacill men det kan jag ändra på :k
sen fick jag ett överkast till sängen, skit snyggt rött med mönster på.
Jag har även fått underkläder av min syster och ett skit snyggt rött nattlinne? av min pojkvän
sen har jag säkert glömt massor av saker som jag fick men är jätte tacksam för allt!
Hoppas ni också har haft en bra julafton för det har jag! <3
CYA, och god jul på er!

Christmas tree!

Publicerad 2011-12-23 13:34:31 i Allmänt

dagen innan julafton. Ikväll kommer pappa och hämtar mig hos älsklingen. Så morgondagen ska spenderas med familjen uppe hos pappa. Äta gott, titta på kalle anka och öppna julklappar. Senare på kvällen åker jag tillbaks till älsklingen för att fira med hans familj och den 25 ska vi iväg och träffa hans släkt. Så idag blir det att leta fram nå sköna kläder till i morgon och ta det lugnt. Senare ikväll ska vi klä granen hemma hos älsklingen också. Men får väll passa på att önska er en god jul ifall jag inte hinner göra det i morgon! Så god jul på er. 
Kommer väll upp något i morgon ialla fall men när det vet jag inte. Så ni får ha en riktigt trevlig jul!
Merry Christmas!

I'll be your teacher, show u the world.

Publicerad 2011-12-20 23:15:10 i Allmänt

I morgon är det julavslutning! Börjar10 och har julbord 11 sen slutar vi. Känns skönt! nu vet man att man har gjort halva gymnasietiden. Ska bli så härligt att komma till skolan i morgon och få träffa alla innan lovet börjar. På fredag ska jag jobba lite och sen blir det upp och sova hos pappa. För att sedan fira jul där innan jag drar mig till pojkvännen. De blir mycker under julen, fram och tillbaks mellan alla.
Men i morgon taggar vi inför julbord med skolan, ska bli så otroligt skönt med lov nu. Bara ta det lugnt, jobba lite och sedan komma tillbaks och då är det bara att satsa lite till innan 2an är slut!
Kom även på att det kanske är dags att gå runt och börja kolla lite sommarjobb nu... Det är ju så otroligt kul när man bor i en så liten stad så att man måste börja fråga om plats innan nyår för att få något. Och kanske framförallt eftersom det är ett ganska populärt ställe man vill vara på. Lite skillnad att söka genom kommunen eller om man ska jobba som trädgårdsmästare. Då kan de vara rätt lätt men jag ska sikta på att jobba på hm eller något liknande. Så får väll ta mig ner och smöra lite på lovet nu. Snart ska jag krypa ner i sängen och stänga av telefonen så jag får sova inatt. Men det kan jag inte heller göra för då kommer jag aldrig komma upp imorgon.
Ussh Idag känner jag verkligen bara för att vara några år äldre. Vara klar med skolan och ha någon skön lägenhet långt långt bort härifrån och slippa allt just nu. Bara få leva utan all skit, att allt bara kunde vara som långt innan allt blev som det blev. Då när man var lycklig och inte behövde göra sådanna uppoffringar för att alla andra ska vara glada och nöjda. Känns som jag skrivit en hel roman snart, men jag orkar inte förklara. Det känns bara inte bra. Varför var allt tvunget att bli såhär, kom bara hem igen och stanna den här gången.
slänger upp en rätt gammal bild men de får duga, orkar egentligen inte bry mig.
CYA!

Dont try when u really dont care.

Publicerad 2011-12-19 22:02:24 i Allmänt

Lyckades komma iväg till skolan och göra matteprovet. Efter det blev det iväg till träningen. Blev att stå och skjuta lite eftersom jag tydligen har värsta febern och grejer. Kändes bra när man kom hem från matchen igår som slutade helt okej med en förlust på 6-0. Trodde vi skulle förlora med betydligt mer med tanke på deras possition i serien.
Nu ska jag väll ta och krypa mer i sängen med mina idrottspapper så jag kan någonting till provet i morgon. Vet ni vad? SEN ÄR DET LOV! ska bli så jävla härligt. Och nu är det inte långt kvar till julafton heller.
Men nu ska jag dra mig!
CYA!

Äntligen fredag!

Publicerad 2011-12-16 10:54:30 i Allmänt

Bra början, åka en timme tidigare till skolan för att ha en lektion. Och sedan behöva gå tidigare för att inte sitta och vänta i 2 timmar för att man valt att ta bort just mina 2 tåg....
Så nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja svenskan. Ska väll försöka flörta lite med läraren att jag ska få gå 10-15 minuter tidigare så jag hinner med tåget. Tyvärr missar man den underbara skollunchen idag. Helstekt kottlett med skysås och rostad potatis. Det hade inte suttit helt fel, men man får väll unna sig något gott hemma hos pojkvännen senare.





dagens outfit blev det hära. Några svarta jeans, ett rosa instoppat linne och någon kavajliknande top.
De enda jag faktiskt har någon aning om vart det kommer ifrån är kavajen som är från JC.

I morgon bär det iväg till västerås igen då förmodligen i alla fall. Beror på om vi lyckas låsa upp älsklingens konto idag så att vi kan åka med Adam och handla julklappar. Då blir jag äntligen klar så man slipper tänka på det!
Och på söndag bär det iväg till Lillån? tror jag ialla fall att det var. Spela match, får hoppas det går bättre den här gången.
Känns som att det är dags att boka en tid hos frisören också. Börjar få en rätt skaplig utväxt som säkert inte syns lite bra på bilerna men det är inte speciellt fint! Men det känns skönt att se den då vet man att håret ialla fall växet :)
Men nu ska jag väll fortsätta att spöa min söta klasskompisar på tetris battle.
Cya!

helt vanlig torsdag?

Publicerad 2011-12-15 18:44:35 i Allmänt

Då har man precis tryckt i sig hemmagjorde hamburgare, kan det bli bättre? 
Drog hem tidigare från skolan kände mig inte så jätte pigg så orkade inte stanna en timme till för att kolla klart på en film jag lika gärna kan kolla på hemma. Så blev att åka hem och sova någon timme. Nu har jag precis ätit och ska väll sitta här ett tag och leka runt lite, kika på lite kläder kanske jag vet inte riktigt.
Måste börja planera ifall man ska åka utomlands på påsklovet, någon som vet vart man ska åka om man vill åka första veckan i april? Någonstans där det går att bada. Det är ju precis i slutet av vinterperioden och i början av sommarperioden av rese sesongerna så det är lite svårt att veta ungefär när man ska åka. Har funderat lite på teneriffa, någon som vet ifall det är bra där i mars/april?
Men nu ska jag fortsätta med lite roliga grejer.
Cya
bjuder på en gammal bild eftersom jag inte har så speciellt många haha :)

BLOGG RAPE 2

Publicerad 2011-12-15 11:08:59 i Allmänt

Hallllojjjjj! Alicia hääääär!

Tänker hjälpa Amanda att uppdatera precis som Hanna gjorde för typ två sekunder sedan eftersom Amanda måste uppdatera mera! Hallå! Din blogg samlar mera damm än min blogg! Nu hinner jag inte skriva mera för att vi börjar nu, älskar dig pusssssss!

Såhär ser jag ut! Mums! Fast inte lika mums som Amanda och Hanna. Jag måste kissa, ciaoooo

BLOGG RAPE

Publicerad 2011-12-15 11:04:15 i Allmänt

CHA CHA BLOGGEN!

Just nu håller jag på och ska göra om Amandas header, Alicia ska fixa små pillret på resten av designen! Och då eftersom Amanda är så jävla dålig på att blogga (..........) så tänker jag fan uppdatera lite!
Annars om ni har tråkigt så kan ni ju slänga in ett öga på min blogg! Jag är faktiskt bättre än Amanda på att uppdatera helt otroligt!

Aja, försöker i alla fall hitta en till bild till headern eller en text som Amanda gillar. Ska fortsätta leta lite.
So long!
/ Hanna

Skola

Publicerad 2011-12-15 10:19:16 i Allmänt

sitter i skolan och har håltimme, började klockan 9 för att jobba lite med matten men det känndes inte som att det behövdes så mycket mer. Så nu sitter man framför fb och kollar runt lite, börjar inte förns om en timme. Och nu är det inte långt kvar till lovet! äntligen, fast jag ska väll försöka jobba så mycket som möjligt på lovet och få ihop lite pengar.
Igår hade jag jättekul, skulle åka med pojkvännen och hans kompis hem från skola. Så skulle vi stanna till på ikea så han skulle handla lite saker. Det slutade med att vi fastnade inne i centrala västerås eftersom bilen började strula och vidare kom vi inte. Så slutade 10 i 1 igår men var ialla fall inte hemma förns klockan var runt 6 på kvällen. Men det gjorde inget käka lite pizza och ha de trevligt med dem i väntan på att någon "bilkunnig" människa skulle komma och kolla på problemet.
Kommer hända lite roliga saker här nu, under constraction eller vad man ska kalla det. Ska få hjälp utav min gullungar hanna http://www.bloglovin.com/m/2084720/349137928/fb och Alicia http://aamfa.blogg.se/. De ska leka lite och göra en ny header till mig :)
Cya

Gameday!

Publicerad 2011-12-04 10:04:19 i Allmänt

nyvaken som vanligt. Vaknade med en hel katt på huvet känns det som hahaha. Idag blir det pallra sig ner till karlbergshallen för att möta hallsta.  Ingen match man vill förlora direkt men den känns rätt hård. De ligger ju på en 2 plats i serien så det är bara att satsa. Nu ska jag väll hitta på något tidsfördriv tills samlingen klockan 5? hmmm.
Spela lite, kolla hockey och fram med matteboken så borde jag kunna överleva denna söndag också. Så sjukt trött och ont i hela kroppen. Känns som jag börjar blir riktigt sjuk. Ni vet sådär när man känner sig helt matt och knappt orkar lyfta armen, ungefär så iaf. Så nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund till innan jag ska kolla hockeyn klockan 2. Upptäckte att det fanns en boxer som ingen använda så nu finns det lite mer roliga kanaler att kika på. Kunde även titta på El classico igår hehehe.
Xoxo

Grattis!

Publicerad 2011-12-03 16:44:15 i Allmänt

Idag firar vi min älskling som fyller 19 i morgon. Blir lite problem att fira imorgon eftersom vi båda har match. Men ikväll funkar ju lika bra. Blir att äta gott med hans familj och tårta och grejer. Sen får vi se vart våran kväll leder. Antingen hamnar vi här eller någon annan stans. Kommer väll snart massa folk så ska väll ta och fixa iordning de sista. Fast jag känner mig rätt klar. Men hoppas ni haft en trevlig helg!
Cheeers!

julhandel

Publicerad 2011-12-02 20:52:26 i Allmänt

Happ, idag har man bara haft en lektion. Känns rätt värt att åka till västerås på fredagarna i skolan. Har svenska 11-12 sen slutar jag. Men det är rätt skönt i alla fall. Så idag stannade jag kvar och väntade på älskling. Så blev en sväng upp på stan med Alicia som skulle vänta på sin buss för att åka vidare till jobbet. Då har man i alla fall köpt en födelsedagspresent till syster. Den får duga, är väll inte de roligaste hon kunde fått men men. Snart är det dags att börja köpa julklapparna också. Har iallla fall en liten tanke på vad man ska köpa. Men de kan jag ju självklart inte skriva här. Framför allt inte när jag fått reda på att pappa läser här. Så hej pappa! Men ska väll hitta något roligt till dem. Blir att åka till erikslund någon helg och se vad man kan hitta ;)
Sen vart man lagom glad på pappa när han ringer och säger att han har köpt världens bästa julklapp till mig. Blir ju inte lite arg då! Måste ju vänta 22 dagar innan jag får öppna den!
Men man funderar ju på vad det kan vara :) 
Är faktiskt rätt förvånad över i år, brukar alltid ha problem med vad jag ska köpa till mamma och pappa. Syster och pojkvännen burkar vara de självklaraste i världen vad man ska köpa. Men nu har det varit tvärt om. Känns lite jobbigt att man absolut inte har en aning om vad man kan köpa till dessa två... Vill verkligen inte köpa kläder, iaf inte till min syster. Känns så värdelöst när det ändå är mellandagsrean efter jul. Då kan man lika gärna ge dem pengar så de kan köpa sina kläder efter. Men får väll springa runt och leta så måste jag ju kunna hitta något.
Nu ska jag väll snart ut med hundarna. Har föresten blivit helt förälskad i pomeranian valpar. Som om jag inte var det tidigare (a'
Men efter att ha sätt den här filmen så blev de ju nå helt otroligt. Jag måste verkligen ha en sådan!
De kommer ju vara det första jag skaffar, en liten nallebjörn att gosa med. <3

Bye!

Where's snow?!

Publicerad 2011-12-01 09:35:39 i Allmänt

första december idag, och fortfarande ingen snö? Det här funkar inte. Blir ingen julstämning om de ska vara så här tråkigt ute.
Nu sitter jag ialla fall och äter frukost hemma hos älskling. Blev honungsmelon med lite vaniljyoghurt en underbart varm kopp te och självklart grävde jag fram en tekaka också. Idag ska man till skolan som vanligt. Vad man hittar på ikväll får vi se. Men i morgon måste jag hitta något till min syster. Hon fyller 16 på tisdag. Men vet allvarligt inte vad jag ska köpa till henne! Vill inte köpa kläder till henne för de blir så tråkigt när man kommer ut på mellandagsrean om man redan har köpt det till dom då eftersom allt blir så mycket billigare. Men vad kan man köpa till henne, hon är en väldigt speciell tjej. Hon är inte den där "flickiga" prototypen direkt. Men vet verkligen inte vad jag ska köpa till henne. Men då är det tur att man bara har en lektion i morgon så man har hela eftermiddagen till att leta efter något. Snart ska väll jag också ta och röra mig till tåget. Känns inte så lockande idag med det här gråa tråkiga vädret.. Så fick bli en skrikrosa topp idag för att allt inte ska se så tråkigt ut.
Men nu måste jag äta klart, annars kommer jag missa tåget.
See u soon!

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela