theindependent

Skolstart

Publicerad 2011-08-15 17:39:06 i Allmänt

Idag vart det att åka till nya skolan och träffa min nya mentor, där hade de fullt upp med allt material inför det nya året. Men blev ett ganska långtmöte i hur vi skalägga upp min studieplan eftersom det är massa kurser jag missat. Men läsa 2 års tyska på 1 år är väll inte omöjligt :p haha
Sen vart det upp på stan och köpa klänning. Hittade den men den kunde ju ha varit lite snyggare. Den såg mycket bättre ut på hemsidan men om man undviker att sitta ned och inte stör sig på att den var konstig i längden så var den helt okej.
gr
här ser ni klänningen i alla fall. Den får duga för 200:-
Xoxo

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela