theindependent

Family comes first

Publicerad 2012-06-16 00:02:06 i Allmänt

Börjar med de självklara... Sverige är nu ute ut em. Tragiskt men vi har gjort en första skit match och sedan har vi idag gjort en match som är helt okej. Men släpper man in 3 skit mål så att säga så är de nog dags att se över den svenska defensiven.
Till något lite roligare iaf så ska jag på släktträff imorgon. Och då kommer de väll upp en del bilder på det kan jag tänka mig. Hehe men nu ska jag vila lite, sen spela och ladda upp inför en heldag med pappas släkt! Ciao

Page eller hur stavas det?

Publicerad 2012-06-15 23:57:38 i Allmänt

Nyklippt då. Varit till Fanny och toppat håret. Hade planerat värsta page klippningen men vågade inte haha. Så slutade med en toppning iaf. Är nöjd blir att försöka och inte slita så mycket på håret nu så de kanske kan vara långt till studenten!

Träning!

Publicerad 2012-06-10 18:43:33 i Allmänt

Då var man tillbaks efter ett tag på sängen med godis och chips! Det kändes väldigt tungt att börja igen men de ha ju som sagt träning där alla skulle komma ner. Så då vart man tvungen att pallra sig ner, och då kan man ju lika gärna fortsätta med försäsong och grejer när man ändå är igång.
Kommer dock inte kunna ta mig ur sängen imorgon känns det som. Känner inte mina ben alls och mina fötter behöver vi inte prata om, men knät verkar i alla fall vara med mig i år. Så nu håller vi tummarna för en bättre andra säsong än min första! Hehe nu ska jag nypa lite marängtårta och godis :))
Nam nam

Tidsbrist!

Publicerad 2012-06-09 10:07:06 i Allmänt

Ussh hinner inte med någonting just nu, jag jobbar jobbar jobbar och sen nu kör träningars igång så jag får helt enkelt ett jobbigt lov så att säga måste dock påpeka att Frankrike resan kommer bli gudomlig efter en sån här sommar. Då får vi bara hoppas att de blir bra väder också! Ciao
bjuder på en bild från avslutningen :)

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela