theindependent

Never stop fight for what's right

Publicerad 2012-04-29 20:47:52 i Allmänt

Hello, nu ligger jag i sängen. Kikar lite på tv, just nu de okända. Vad har jag gjort idag, jag har jobbat lite. Hade inte jobbat på länge så hade nästan glömt hur jobbigt det var.
Sen när jobbet va klart köpte jag med mig en glass och en cola. Får passa på, sen satt jag i solen och väntade på skjuts hem. Väl hemma tog jag en power nap innan grillen slogs på och de blev pizza på grillen. Även då vara bara och fläka upp sig i solen. Haha låter lite brutalt kanske men jag tror ni fattar vad jag menar haha. Nu ska jag softa framför Tvn och hoppas att någon ska vara social med mig, för jag har väldigt tråkigt hehe
Ciao!

Foto mission

Publicerad 2012-04-27 21:04:41 i Allmänt

jahaja, idag har jag varit ute på en pw. Blev väll totalt 7km eller något liknande. Skulle gått milen men det vart inte riktigt så, vädret var inte det trevligaste när det regnade lite då och då under promenaden. Men skönt ialla fall att det var varmt ute.
imorgon är det ialla fall klart att jag ska sola och iväg med syster för fotografering. Får hoppas vi kan ta lite fina bilder i alla fall och att vädret tillåter det också.
blir väll en liten fotobomb här imorgon kanske hehe :)
Ciao!

En hyllning till er som förgyller min dag!

Publicerad 2012-04-26 20:12:27 i Allmänt

Måste bara få berätta att jag mår så otroligt bra just nu! Vet inte riktigt vad som hänt men helt plötsligt känns det som om jag hittat rätt i livet. Allt bara stämmer helt enkelt. Jag älskar min klass alla jag umgås med, min pojkvän allt! Är så otroligt glad att jag hittat så rätt.
Jag har liksom aldrig tidigare känt mig så säker, att jag kan säga precis vad vad jag tycker och att jag kan vara mig själv till 100% utan att någon tycker illa om mig för det. Känns så otroligt skönt att ha hittat riktiga vänner som jag trivs med och som jag äntligen känner att jag inte behöver oroa mig att de ska snacka skit om mig så fort jag går därifrån. Jag behöver inte känna mig ensam, även om jag är själv så vet jag att ni är där för mig. Vet faktiskt inte vad jag ska säga men är otroligt glad att jag har er allihop, tror inte jag behöver nämna några namn för ni vet vilka ni är, ni får min dag att kännas mycket lättare :-)
Och min pojkvän får vi inte heller glömma du vet hur mycket du betyder för mig och de stöd du ger mig även om du inte alltid förstår så finns du alltid där.
Desamma gäller min familj även fast jag är otroligt dålig på att skaffa mig tid att umgås mer er. Men ni ska veta att ni finns med mig i allt jag gör, jag älskar er allihopa helt enkelt .
Stor kärlek till er!

Dont let anyone put you down

Publicerad 2012-04-26 10:25:45 i Allmänt

Godmorgon alla ni som nyss vaknat själv sitter jag i skolan och gör ingenting. Pluggade matte för en stund sen och har äntligen fattat andra grads funktionerna! Lyckan som uppstod. Nu sitter jag med min cola och väntar på att det ska dyka upp lite folk, känns som halva skolan är här men ingen från min klass. Men nu börja iaf något som liknar sol skina upp i fönstret så vi får höras
Ciao

Do it like there is no tomorrow

Publicerad 2012-04-23 17:50:49 i Allmänt

Nej nu sitter jag och kikar runt på lite kläder, skulle inte vara fel med en långklänning till sommaren känner jag. Har dock JÄTTE problem att hitta en jag gillar. Känns som att man hittar en ny varje dag. Kanske helt enkelt får leta reda på en massa klänningar istället. Sen ska det införskaffas ett par svarta byxor och en svart långärmad. 
Mina nya converse får dock vänta lite till sin premiär tänker inte ta på mig dem i de här fina blaskvädret så de är svarta sen. Haha
Nej nu ska jag kika vidare sen blir de paella och sen lite film eller nå
Ciao!

Monday morning

Publicerad 2012-04-23 09:46:33 i Allmänt

Godmorgon tyvärr lever jag efter helgen haha. Nej men knappt gårdagen låg jag i sängen hela dagen innan jag lyckades ta mig upp runt 1 och cykla ner till kb hallen för att kika på finalerna. Grattis till Köping som vann. Förjävla bra är vi! Men det fanns en hel del talanger där också. Och just nu är jag jätteglad för min lärare har glömt att vi skulle ha grammatikprov idag. Woho!
Ciao vi hörs senare :-)

Fuck My life

Publicerad 2012-04-21 07:38:46 i Allmänt

Happ, jag kan inte somna om...
Vart så jävla irriterad när jag vakna så nu kan jag inte sova ist..
Fuck My life, så känns det just nu. Vette fan vad som händer idag men som de känns nu vill jag bara ligga här och dra täcket över huvet och försvinna...
Ciao

Fredagsmys!

Publicerad 2012-04-20 19:20:01 i Allmänt

Kör väll på rutinen... FREDAGSMYS
Nyss käkat pizza och nu krupit ner i sängen framför Tvn zappar runt lite eller Fredrik gör de när jag skriver det här.
Vad har jag gjort idag då... Jo jag har tränat 2 timmar om inte mer blev det, har även kollat lite på rättegången mot brejvik och lyssnat på massa dissektioner om det skulle kunna prata om honom hur länge som helst nu när man satt sig in lite i hans manifest och liknande. Förstår mig lite i hur han tänker men han visar sina tankar och missnöje på fel sätt. Säger dock inte att han inte gjort nå fel för självklart ska han ha livstid för de han gjorde, de va fruktansvärt. Men jag förstår hans missnöje. Här kommer iaf en liten frukost och tränings bild :-)

just smile, and see how the world will smile right back at you.

Publicerad 2012-04-19 09:29:25 i Allmänt

Happ här sitter jag på mattestugan... Åkte hit för att jag verkligen behöver plugga lite extra innan matteprovet den 2 Maj. Men här sitter vi ett gäng på ca 10 personer men inte finns det någon lärare som är någolunda kapabel till att lära ut mattematik. men men, jag ler ialla fall. För jag vet att jag får helg klockan 2! Otroligt skööönt! Då ska jag hem och tjocka på soffan precis som igår kväll. Grattis till chelsea också som vann ;)
I told you so.
Äntligen fick man plocka ner dem på jorden där man inte vinner en fotbollsmatch genom iförtjänade straffar och en massa klagomål. Skönt och se att de finns någon heder kvar i fotbollen.

mio
Liten bild på mig idag, härligt när vårvädret kommer fram lite. Dock känns det rätt kallt ute även om solen skiner. Hoppas väll på att de blir varmare under dagen.
Ciao!

Vare någon som sa fotboll?

Publicerad 2012-04-18 20:51:30 i Allmänt

Nu kryper jag ner i soffan med älsklingen och hans pappa för en spännande match mellan Chelsea och Barcelona. Tror jag är en av de få som håller på Chelsea. Egentligen är de bara för jag är så trött på alla Barcelona spelare, att fotbollen blivit en teater skola... Nej Fyfan kom igen Chelsea ta ner Barcelona på jorden igen. Nam nam

standard!

Publicerad 2012-04-18 20:08:11 i Allmänt

Det är standard soooft!
tack Hanna för att du fått den här att fastna i mitt huvud. Fuck att spotify inte fått den dock...

Ett nyttigare jag

Publicerad 2012-04-12 16:15:25 i Allmänt

Nu sitter jag på tåget påväg hem, börjarde med att jag nästan missa de innan jag förstod att de kom in på ett annat spår, min vanliga tur. Så kom en liten flash för mig. Jag ska bli nyttigare, från idag inget mer skit längre, dags att ta tag i det här nu!
Hälsningar en peppad tjej! :)

Rep, tårar och darriga fingrar

Publicerad 2012-04-12 14:53:52 i Allmänt

Nu sitter jag si skolan efter en ovanligt lång gympalektion.. En lektion som jag sent kommer glömma!
Känslan när man sitter uppe i taket och i full fart slänger sig ut från väggen och är helt i en annan persons händer. Känslan IFALL personen inte håller hårt i repet eller tappar. Trodde verkligen att jag skulle dö idag. För er som inte förstått det så klättrade vi klättervägg på idrotten. Tror aldrig jag har varit så rädd i hela mitt liv. Jag var ju verkligen tvungen att prova på det värsta också. Skulle självklart ta mig upp för den snea väggen så man var tvugnen att klättra upp och ner.... Något som jag säkert kommer göra om i mitt liv. För otroligt kul var det, men känslan när man sedan skulle ta sig ner va värre. Från en rak vägg när man kunde hjälpa till med fötterna var det helt okej, men just när man skulle hoppa rakt ut och sen bara lita på att någon annan höll i mig.. Tack Eve för att du höll emot mig, annars hade jag inte suttit här nu! Lite pirrig man blev i magen när man studsade fram och tillbaks i luften innan man kom ner till mattan på golvet igen, puhhh vad skönt det var att känna marken. Haha tyvärr har jag ingen rolig bild på mig när jag hängde runt där uppe eller tårarna som sprutade på vägen ner.
Nu ska jag snart hoppa in på ekonomin och lyssna på lite redovisningar, innan jag får plocka ihop och åka hem. Väl hemma ska jag väll försöka åka ut till donken och skriva på lite papper så att det blir klart.
Sen ska jag och älsklingen spendera kvällen med hans föräldrar, skönt att bara ta en hemma kväll och sen sova tidigt, ska kanske köpa lite godsaker så jag kan göra en härlig smootie imorgon bitti =)

Dont let anyone take you down, stay strong.

Publicerad 2012-04-11 08:53:40 i Allmänt

Godmorgon nu ligger man i sängen helt utslagen av allergin. Eller om de är på grund av regnet igår. Kände mig verkligen som en blöt hund när jag kom hem till älsklingen. Vart att hoppa in i duschen och värma sig, men de hjälpte inte speciellt mycket. Slutade med att man gick och lade sig runt 8 och sov till imorse. Men nu ska jag försöka göra något i detta underbara Sverige. Kom förresten på att om en månad är det köpingsyran och då ska det vara sommar ute, något som just nu känns väldigt långt borta...
Men trevlig dag i alla fall 😌

äckliga lov

Publicerad 2012-04-02 22:43:21 i Allmänt

Härlig början på lovet, känns som hela veckan är förstörd.
Vaknade imorse och var på det absolut sämsta humöret man kan vara. Vet inte varför men allt känns skit. Det som stör mig allra mest är att jag inte kan sätta fingret på det. Jag går runt och är skit förbannad men jag vet inte på vad eller varför. Blir bara allmänt irriterad på allt och om jag kunde skulle jag typ vilja gå ut och smälla till någon random människa så brutalt att den inte reste sig upp igen. Så känner jag just nu. 
Har i alla fall varit på handledarutbildningen idag så nu är det klart. Papperna ska skickas in imorgon sen är det bara att vänta svar därifrån så får jag hoppas på att de blir klart så fort som möjligt så jag får sätta igång. 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre än den här. Annars vet jag fan inte vad jag ska göra...
Nej godnatt.

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela