theindependent

ny helg, ny vecka

Publicerad 2010-03-28 19:45:16 i Allmänt

då var de dags igen då, haha som vanligt har jag segat efter med uppdateringen.
kommer inte ens ihåg när jag skrev sisst typ. Grattis till mig i alla fall som fyllde år för typ 2 veckor sen, och grattis till julle http://positivajulle.blogg.se/ som fyllde år igår :)
i morron blir det att göra teknik provet som man inte pluggat till dårå, haha skulle kanske behöva hämta papprena hemma men orkar inte cykla ut igen.
Men nu är de bara 1 vecka kvar till lovet, eller i alal fall 4 dagar i skiten :)
Och tack älskling, fick min present nu 300 kr på hm :)
Får se vad som händer på lovet nu dårå, men veckan som är kvar består ju i alla fall av so prov, teknikprov, hemkunskapsprov, sen blir väll lite veckans nyheter någonstans också haha, men sen är de bara slut spurten och på torsdag får man ju veta om man kommit in också :)
men nu ska jag chilla lite på msn eller nå sånt sen blir de johan falk ;) så puss

sjuk suger..

Publicerad 2010-03-18 16:16:10 i Allmänt

Gått hem 2 dagar nu, bara hoppas att jag blir av med den här jävla hostan snart, och att huvudet lugnar ner sig till helgen i alla fall. Får se till att ligga mycket och dricka mycket vatten så blir de säkert bättre, kul om jag är sjuk på min födelsedag liksom -.-'
Men nu ska jag kolla efter min kartläxa och plugga på lite inför i morron och nästa vekca *suck*
men får överleva med godiset och coolan, men de kommer inte min tandläkare tycka om när jag ska laga tanden i morron hihi(a'' herrå

UKM :D

Publicerad 2010-03-13 21:12:27 i Allmänt

Ukm idag då, bilder får ni vll se senare om ni inte kollar in julles blogg, positivajulle.blogspot.com tror jag det är.
Sjukt kul hade vi iaf, sen får vi veta vilka som gick vidare nästa vecka elr något sånt. önskar väll nästan alla lycka till då. Nu sitter man hos anton som fyller 18 grattis till honom dårå. sen får vi se vad som händer. så pusshej :)

UPPVISNING

Publicerad 2010-03-10 16:27:54 i Allmänt

happ idag vakna man 7 då och gjorde sig i ordning till uppvisningen, halv 8 elr ngt sånt va jag hemma hos julia :)
sen kvart i kom hennes kusin tror jag de är och hämtade oss.
Sen väl nere eeeeepå bååten hade dom räknat fel så de va en för mycket i bilarna menmen allt fixar sig. hihi
Sen där borta fick vi stå i ett litet litet fyrkantigt rum där vi skulle ha våra saker bakom scenen. haha sjukt varmt de blev där inne med 4a grupper stående och trycka. Måste bara säga också att jag tycker nya disco gruppen va grymt duktiga, sen att våran låt alltid ska krångla när vi har uppvisning haha, sånt som händer men ändå. herrå :)

fortf lov?

Publicerad 2010-03-08 17:12:34 i Allmänt

haha min måndag va väll  rätt lyckad somnade kanske vid 4 eller något sånt, sen vakna man inte förns vid 10 eller något sånt där.
Då orkade jg verkligen inte gå upp och göra mig i ordning, så blev att ta lov en extra dag. hihi
Men jag och julia ska i alla fall vara duktiga och GÅ ner till dansen idag, bara för deä r så fint väder och man får såna sköna vårkänslor nu :D
sen är de uppvisning på onsdag och i morron drar jag till vås med Diddi och fixar håret ;)
niiiiice men pusshej. nu ska jag chilla med babe och alex som är här sen drar man till dansen<3

fail :)

Publicerad 2010-03-07 19:12:45 i Allmänt

Skulle snagga pojkvännen idag dåm haha sluta med att hans pappa fick ta över för jag va skit dålig på de :)
så nu vet alla, låt inte mig komma när dig med en rakapparat :)
Men nu sitter jag här igen, vet inte vad jag ska hitta på chillar på msn och hoppar mellan bdb och facebook och kollar.
Och orkar verkligen itne skola i morron -.-' men skönt att de bara är 4 veckor till nästa lov, sen äre bara 9 veckor till efter de. Sen slipper man Karlberg helt. fan va skönt ;)
men herrå för nu <3

Söndagmorgonsucks.

Publicerad 2010-03-07 12:21:22 i Allmänt

japp, då var lovet snart slut, de liksom bara rinner iväg. Haha men skola i morron är väll kul elr? ^o) Något bra är i alla fall att Diddi kommer hem i morgon :D puss på det asså (L) sakant henne som fan. Sen är de uppvisningar hela veckan nu så blir att ta tag i dansen, sen får vi se om Sandra skulle börja dansa Dancehall med oss :D Sen nu blir de väll plugga till so prov. Men tror jag gör de på fredag. Orkar inte sluta måndagen med ett prov direkt efter lovet, hihi Hejdå :)

tjena ;d

Publicerad 2010-03-06 22:48:18 i Allmänt

nu har jag suttit och mixtrat lite fram och tillbaks med elin&Emmas bloggdesign. haha slutade såhär iaf www.emmagurkaelin.blogg.se den får duga för o vara en snabb grej bara :) nu funderar jag på vad man ska hitta på, sitter här framför datan och vet inte ett pissvad jag ska göra. blir kanske att plugga lite på so'n eller nå men känner verkligen inte för de, menmen herrå :)

tbx ;*

Publicerad 2010-03-05 21:32:44 i Allmänt

japp, då var man tillbaks på blogg.se
vet inte varför igentligen, men fattade mig inte riktigt på blogspots upplägg av bloggar.
tyckte de va för krångligt så hamnade här igen. (y) puss

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela