theindependent

ännu ett besök på lassarettet

Publicerad 2012-01-31 17:48:54 i Allmänt

Idag vart jag tvungen att vara hemma för att ta mig till läkaren igen... Dels för problemen med mitt intyg och dels för att de tre veckorna har gått och jag kan fortfarande inte gå ordentligt. Problemet idag var att läkarn tror det är ligamenten som är paj i knät, typ ledbanden. Men nu är det ialla fall klart att jag ska till västerås för magnetröntgen. Får väll hoppas att det inte visar någonting annats vet jag inte hur länge jag blir borta. Och nu när sjukskrivningen är klar så blir den förlängd till den 13/2 bara för att se ifall jag klarar mig utan kryckorna. Men blir jag bra får jag självklart börja tidigare. Nya tabletter den här gången, mycket svagare som ska tas vid behov. Så nu är det bara att hoppas jag får en tid på röntgen så fort som möjligt så man kan lösa detta mysterium någon gång.
Ciao

in the valley of twilight

Publicerad 2012-01-30 19:21:55 i Allmänt

Varit heldag i skolan idag, blåmärken i händerna efter kryckorna. Slutade med att älskling fick ta den ena sista biten hem så jag bara fick stödja mig på en. Klarade inte av att hoppa längre. Men nu har jag fått någon otrolig magknip som jag inte vet hur jag ska bli av med. Spänner ochh har sig i hela magen och kan man säga att det typ "bubblar" har ingen bättre förklaring på det. Så nu har älskling ordnat senaste twilight till mig så vi ska krypa ner och kolla på den. Hoppas bara man får sova inatt när min mage har fått eget liv.
CYA!

ibk gör det igen!

Publicerad 2012-01-29 22:32:01 i Allmänt

Då var man och kollde på div 3 herrar idag, Köping - Kungsör haha. Men kan ju undra när kungsörsherrar ska börja spela istället för att gapa och skrika. När de konsentrerar sig mer på sitt spel istället för kroppen så kanske de skulle gå bättre för dem. Blev iaf en vinst för köping med 9-2.
Imorgon ska jag försöka mig på en nästan heldag i skolan. Går ju egentligen bara 40 min på matten i  vanliga fall så ska väll stanna 20 den här gången och kolla med honom vad vi ska göra. Sen så har jag ju matte på torsdagarna istället. Men på torsdag får vi se om jag kommer till skolan. Och på tisdag ska man tillbaks till läkaren. Hoppas på bättre svar den här gången!
Nu ska jag väll krypa ner och kolla klart på Zlantans Milan som spelar nu. Sen kanske man får lite nya utmaningar i wodfeud. hehe
godnatt!

Mys lördag!

Publicerad 2012-01-29 00:04:32 i Allmänt

Jaha nu var väll lördagskvällen slut. Och medans alla andra i köping var på afterski på krogen eller avnjöt en vanlig kväll på hantis så passade älskling och jag på att fortsätta kolla på våra serier. Game of thrones, och Nikita. Två grymt bra serier, ialla fall om man gillar lite köttigare och actionserier. Game of thrones är om massa olika släkten och kungafamiljer eller vad man ska kalla det under järnåldern. Massa erövringar och kamper om olika "städer" och massa äventyr på vägen. Nikita är istället en serie om en tjej som ska strida mot "devision" som det heter, en samling där Percy tillfångatar folk som skulle avrättas i fängelsen och istället gör de till lönnmördare och hjärntvättar dem till att utföra uppdrag som de sedan gömmer undan med hjälp utav viktiga personer i regeringen och sådant. Den är också grym!
Så nu har vi laddat upp för att kolla på filmen om Nikita, de ska tydligen vara berättelsen om hur hon hamnar i det där företaget eller vad man kan kalla det. Men nu känner jag att det här blev mer av en recention än blogginlägg. Haha men jag har ialla fall inte hunnit med så mycker mer idag, vaknade väll runt 10-11 sedan satt man och spelade ett tag. Sen blev det frukost innan vi åkte till Intersport så älskling fick köpa ny klubba. Självklart va ha tvungen att köpa den som jag trånat efter sedan jag började med innebandy. Och tro inte att han tänker vara tyst om det heller...
Jelly? tror han hakat upp sig lite på det ordet haha.
Nej nu börjar han klaga på att jag skriver en novell här och det har han väll lite rätt i också. Så jag får väll ta och krypa ner i sängen och göra honom sällskap.
Måste bara tillägga att min gulliga mamma fyller år idag också, tror det är 43 om jag inte har helt fel?
Så imorgon ska jag iväg och fika med henne skulle gjort det idag, men de blev lite bråttom iväg eftersom intersport stängde osv. Men nu  måste jag sluta de här inlägget. Kommer aldrig vara någon som orkar läsa det här annars haha.
Godnatt, hoppas ni också haft en mysig dag! 
Om man saknar Kreta för 2 år sedan, Andra kvällen tror jag det var hehe. Det var ju ett tag sen :)

skit dag

Publicerad 2012-01-27 21:17:41 i Allmänt

Det är dagar som det här man önskar att de inte existerade. Hatar de, hatar att bli påmind om gammalt skit som får en att må dåligt. Roligt, känns precis som att hela min fredag blev förstörd.
Nej men jag hatar det här verkligen hatar det, äckliga hor dag. Orkar inte ens skriva om det. Vill inte att någon ska veta om det för de får mig att känns mig så jävla värdelös. Så tack för mig hoppas ni ialla fall har haft en bra fredag...

Skola imorgon

Publicerad 2012-01-26 22:26:53 i Allmänt

Imorgon blir första dagen på länge som jag ger mig av till skolan, enligt läkaren får jag inte direkt göra de om jag inte hoppar på kryckor men får försöka hålla ut. Vi har bara en lektion i och jag behöver lite hjälp med ekonomin och kika över lite saker med lärare så jag kommer igång ifall jag ska jobba hemma. Sen vill man ju självklart träffa klassen efter att inte träffat dem på länge. Så Alicia ser du det här, hoppas jag att du inte glömmer min kladdkaka ;)
Sen nästa vecka får vi se hur det blir, beror helt på mitt knä. Får se om mamma skulle ordna en tid så jag får åka på röntgen iaf och se så det inte är något fel eftersom det fortfarande inte är bra. Om ni  tänker er en pinne, sen så är den typ av på mitten så att när man böjer upp pinnen så klickar det inte riktigt rätt. Men skulle vara skönt att veta så det inte är nå stort fel.
Men nu ska jag göra klart raid tiden, sen ska jag sova eftersom man måste passa en tid i morgon hehe
Godnatt då eller något :)

Satan i gatan

Publicerad 2012-01-26 10:34:52 i Allmänt

idag är det en trött amanda som skriver, vaknade klockan 9. Då hade mamma redan åkt till jobbet och ringde älsklingen halv 7 så han kom iväg till skolan. Och nu sitter jag här och gör... ingenting..
Funderar på att orka mig ut i köket och göra någon form av frukost. Har faktiskt städat lite på rummet, iaf bytt i sängen som känns väldigt nära till hands nu. Känner inte att dagen kommer bli bättre eftersom man ska till tandläkaren sen...

Godnatt!

Publicerad 2012-01-25 22:53:01 i Allmänt

Nu ska jag glida mot sängen, sova själv inatt. Men får hoppas att man får sällskap imorgon igen. Krypa ner hos älsklingen, en sak är säker. Sova utan honom är svårt och utan hans säng är lika svårt det haha.
Idag har jag tagit hand om min bebis. Inte bokstavligt menat, men i måndags fick vi en katt som vi inte vet hur gammal den är eller något. All info vi fått är att den bott hos en missbrukare och att den inte skött katten och därför har vi fått ta hand om den. Känner mig lite som en kattjour. Men vad ska man kalla mig, vet inte riktigt men tycker så otroligt synd om djur som vanvårdas. Förstår inte hur man kan ha hjärta att låta de leva så illa.
Fast har man det så dålig eller är en missbrukare så ser man ju inte sådanna saker som andra gör. Det är ialla fall en renrasig perser vad vi vet. Möjligtvis att han kanske har några andra drag  i sig. Men inga som jag sätt direkt. Annars brukar man se om de finns bondkatt eller huskatt i dem, vilket är de vanligaste att katter är blandraser med.
När vi fick honom hade min syster redan rakat honom lite över magen och ryggen, men idag har jag i omgångar fått klippa tovor på honom. Kan inte ta allt på en gång eftersom de är så pass mycket och jag behöver sitta och dra i skinnet på honom för att se vart tovorna slutar så jag inte klipper i honom. Tycker så synd om han för det är verkligen världens snällaste katt. Varken rivs eller bits gör han, han gnäller inte och allt man hör är när han ligger och snarkar någonstans eller grymtar runt när han är på upptäckfärd under min säng eller något liknande. En sån go katt som verkligen hamnat i fel persons händer.
Här ser ni hur han ser ut
såhär borde han se ut
synd men vi får göra de bästa för honom.
Och grattis till älsklingen som vann mot Rönnby idag! En riktig krigare är du, love u <3
Och med de sagt, Godnatt imorgon väntar tandläkarn som ska borra och greja, inget att se fram emot...

Första stegen!

Publicerad 2012-01-24 12:50:06 i Allmänt

hahaha ja rubriken säger väll de mesta. Ska försöka orka med mamma ner till försäkringskassan och sedan ska vi köpa med oss sallad och luncha lite. Får väll hoppas att de inte tar för lång tid bara. Problemet blir ju ifall jag måste stanna och vila lite då och då. Har inte gått ordentligt på 2 veckor snart så man känner lite spänning i det hela. Visar det sig att jag faktiskt klarar av att gå så kanske man klarar av att komma tillbaks till skolan tidigare än tänkt. Skulle vara rätt skönt eftersom att jag inte fått några uppgifter som det var sagt att jag skulle få. Känns som att arbetet när jag kommer tillbaks kommer vara enormt...
Men nu ska jag hitta ett par byxor som inte är på väg att spricka. hehe man lägger på sig lite när man inte får röra på sig...
Ciao!

Du är mitt allt

Publicerad 2012-01-23 22:29:58 i Allmänt

Idag skulle man börja få uppgifter från skolan men något sådant har inte kommit. Hade fått medelande om idrottsuppgiften som snabbt gjordes klar. Men något slutresultat på den fick han inte eftersom jag inte har något med tanke på att mitt knä har gått och dött. Men tror faktiskt att det kom tillbaks till liv idag. Helt otroligt att jag inte hoppat på kryckorna på hela dagen. Men kommer väll få tillbaks för det imorgon. Dock så får jag inte äta nå mer tabletter nu... Det kommer göra det betydligt svårare att sova. Eftersom jag gärna vill ligga med vänster ben rakt och höger ben böjt blir det jobbigt att göra motsatsen. Känns jätte obehabligt att sova med vänster ben rakt eftersom man känner att det är något som ligger fel i knät. Men man får hoppas att det läker klart snart. Eller att det ialla fall blir tillräckligt bra för att jag ska kunna ta mig tillbaks till skolan. Börjar kännas rätt frustrerande att sitta hemma hela dagarna. Känns som man bara sover bort det.
Men idag har jag väll vaknat. Kollat på en massa tv innan jag orkade mig upp för att börja mejla lärare om att skicka uppgifter eftersom det inte kommit något...
Sedan försökte jag utföra någon form av träning med tanke på att jag inte rört kroppen på typ två veckor nu. Känner sig skit äcklig. Då kommer de en passande bild på mig och min då långhåriga pojkvänn.
Du anar inte hur mycker jag älskar dig.
Vad som än händer vet jag att du alltid finns där även om alla andra sviker.
Du står alltid bakom mig och stöttar mig även om du vet att det kommer sluta i skit.
Jag måste bara lära mig att du oftast har rätt redan från början, för 90%av gångerna har du det.
Även om jag är för stolt för att säga det, men du är fördjävla bra. Det vet du.
Ville inte lägga ut bilden från din lärarmiddag så fick leta reda på något annat.
Jag älskar dig bby

Ibland behöver man inte vara snyggast. Så länge man är sig själv.
Jag älskar dig fast vi ser ut som två mongon haha <3

Fredagsmys!

Publicerad 2012-01-20 22:11:18 i Allmänt

Inatt sov älsklingen hos mig. Blev lite chockad då det väldigt sällan händer.
Sedan spenderades dagen framför sveriges märserkock, tog hem ett antal avsnitt, men lyckades inte se klart alla idag. Och äntligen så börjar det kännas bra i knät igen. Eller bra ska jag väll inte säga men det känns bättre. Kan ialla fall gå utan kryckorna nu, fast jag inte får det.
Så nu ska jag spendera de sista timmarna av min fredag här och möjligtvis krypa ner i älsklings säng som måste vara den bästa på den här planeten. Kommer slockna som en gris, och då sover man ju så gulligt också (a' hehe
Godnatt, och hoppas ni haft en bra fredag!
CYA

Enkel ansiktsmask!

Publicerad 2012-01-18 14:21:00 i Allmänt

Känner mig otroligt snygg. Ser typ ut som att någon spytt mig i ansiktet men vad gör man inte för lite lenare och härligare hud. Världens enklaste ansiktsmask. Den kan dock ta lite tid att göra i ordning med tanke på att det är en avokado man mosar och sedan kan man ha i lite vatten om man känner att den inte blev riktigt bra.
recept:
1 mogen avokado
möjligtvis lite vatten.
Mosa avokadon och tillsätt vatten vid behov.  Låt den verka i 15-20 min
Och jag har kläder på mig, bara det att tublinnet inte kom med i bild.
Nu ska jag snart försöka hjälpa mamma med lite mat och sedan hoppas att läkaren hör av sig. De skulle ringt för en timme sen... Men svenska sjukvården är som den är, men vad ska man förvänta sig när den faktiskt är gratis.
CYA  !

Vårkläder!

Publicerad 2012-01-17 20:07:55 i Allmänt

Om jag önskade att man hade pengar just nu. Sitter med min "lilla" garderob på nelly.com och kikar runt lite. Skulle ju inte kännas helt fel med lite nya vårkläder inkommande. Men som det är nu kanske jag inte behöver beställa något eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att kunna röra mig ute under våran. Känns väldigt surt att inte veta om jag kommer kunna gå på min 18 års dag heller. På måndag ska jag dock sluta ta mina tabletter och imorgon någon gång ska jag ner och träffa en annan läkare angående knät. Den första säger att det är menisken som är paj och att jag därför ska vänta någon vecka innan jag kan säga säkert om de läker själv eller om en operation krävs. Men vi får se vad läkaren imorgon säger. Kanske skickar mig på röntgen direkt istället så vi ser vad som är fel istället för att bara sitta och trycka på knät och göra mer skada.
Slänger ialla fall upp lite bilder på vill ha saker från nelly!

Skadad igen...

Publicerad 2012-01-12 08:26:38 i Allmänt

Innebandy är verkligen en sport jag älskar och som jag anser att jag är helt okej att spela, iaf med tanke på att jag bara spelat i ett halvår. Sen nu när mitt knä inte varit helt perfekt de senaste dagarna/veckan så tänkte jag att jag tar det lugnt på träningen. Han lagom komma ner till träningen så small de till i hela knät trodde dock bara att det knäcktes eftersom det brukar bli så med mina knän och fötter. de bästa som finns är ju när man ska sova och ligger och rullar med fötterna så de knäcks.
Uppvärmningen gick fint. Joggade lite och hoppade lite, visst det kändes väll att de liksom inte stod riktigt rätt till men det kändes inte som att det skulle vara något allvarligare. Men när träningen väl drog igång och vi skulle börja springa och göra övningar tog det inte lång tid innan det blev kaos av det. Så nu sitter jag i skolan och kan i princip inte ens ta mig bort till skåpet. Får väll låna en datorstol resten av dagen och rulla runt överallt. Haha skulle inte vara helt fel att glida runt i den och åka hiss hela dagen! :)
CYA!

sleeping is for slackers

Publicerad 2012-01-09 00:55:59 i Allmänt

Jahaja, om ca 5-6 timmar ska man upp och glida mot skolan?
Taggad är jag inte, inte för en sekund. Vaknade 12 i morse och insåg hur otroligt tidigt det kändes när vi skulle iväg till älsklingens match. Hur ska det då kännas när klockan ringer halv 7 i morgon? nej jag får helt enkelt sitta uppe hela natten annars kommer jag väll inte kunna sova alls. Annars är det bara så att jag får köra ett lol game eller något så jag blir trött.
Älskling och jag hade bestämt oss helt att vi inte skulle hamna framför datorn och det är första gången under hela dagen som jag sitter vid datorn nu också men sen så laddade vi upp med ett filmmaraton i hopp om att vi skulle kunna sova efter det. Men då somnade jag direkt runt 6-8 och sedan gick det ju inte att somna om. Så har legat i sängen tills nu och låter fönstret stå öppet så det blir riktigt kallt här inne så man kanske kan sova någonting innan man ska upp igen.
Good luck till mig och hoppas alla andra som ska tvinga sig iväg till skolan imorgon fått en bättre start än mig.
Och för er som har ett jobb. Klaga inte, ni får pengar för det- Kollar man våran lön för de 8 timmar man spenderar i skolan varje dag så skulle man ju hellre jobba...
Och med tanke på de nya reglerna som gäller nu så känns det ju nästan itne värt skolan längre. 1% frånvara sen är det bara bye bye med pengarna. Skulle de faktiskt vilja uppmuntra elever. Sätt i så fall högre studiebidrag så att eleverna känner att de missar pengar när de inte är i skolan. 1000 kr är inte så jävla mycket att gå miste om....
CYA! nu ska jag försöka sova igen...

Tårar av ren glädje!

Publicerad 2012-01-06 04:52:40 i Allmänt

Kan fan itne förstå det, vet inte ens vad jag ska skriva. Är helt övervälmad av känslor. Som man suttit och följt hela junior vm. Friberg gör en sån otrolig match och man kan inte annat än älska hur otroligt grym Gustavsson är i mål. Svenskarna kan ha fått mycket skit under turneringen, ialla fall en del spelare men det är så otroligt skönt att veta att det är ens egen generation som får sätta stopp gör guldtorkan i jvm. Inte ett guld på 31 år sen kommer 92-95 och gör en sådann turnering. Har inte ord för att förklara det här. Sitter fortfarande och gråter och glädjeskriket av mig och älsklingen väckte hans familj som lyckas sova under den här matchen. Men man kan inte blamea dem för det med tanke på tiden men det är så sjukt bra sverige! 
Är så otroligt stolt över att vara svensk just nu, och det är så skönt med tanke på alla som inte trodde på sverige. Vi har bara tur hela tiden, vi har en dålig deffensiv osv som det låtit i hela turneringen. Men tvivlade inte en sekund på vårat sverige. Får fortsätta imorgon, ser snart inte vad jag skriver. Men måste krypa ner och kolla på medaljutdelning och nationalsång.
SÅ JÄVLA BRA SVERIGE! VI ÄLSKAR ER

Renovering!

Publicerad 2012-01-03 19:31:01 i Allmänt

Idag träffade jag mamma en stund, skulle ner till apoteket med henne sedan förbi försäkringskassan. Passade även på att glida ner till solariet, vilket mamma älskar då hon får passa på att sitta i masagestolen under tiden. Vi har även börjat kika runt lite och ska kolla upp ifall vi får göra om mitt rum i lägenheten. Bara att hoppas på att vi får måla om. Är så sjukt tråkigt med de vit/blå väggar som brukar sitta i sovrum på hyreslägenheter.
Så nu har jag suttit inne på målarbutikernas egna hemsidor där man kan få prova fram olika rum med färger och tapeter. Tror jag ska ha en grå/svart fond vägg eller om jag ska had e i hela rummet sen en plommon/röd färg nästan lite brun, den är rätt svår att beskriva men de två färgerna passar ialla fall rätt bra ihop, den plommon färgen är en så pass varm färg att den sjuker in i de svårt grå. Frågan är bara vilken som blir fondvägg och vilken som blir de vanliga. Vad tycker ni, svart eller plommon som fond?
Får också passa på att hålla tummarna för mamma som ska göra om sin prövning, och börjar idag. Hon fick ju som sagt en hjärnskada utav svininfluensa sprutan vilket gjorde att hon skulle skrivas om som sjukpensionär men det funkade inte speciellt bra då hon blir rastlös av att sitta själv hemma hela dagarna. Och nu när hon anser att hon är bättre är det dags att göra en ny prövning. Tror dock inte att hon vill fortsätta med det jobb hon har eftersom det innebär att hon kommer behöva ta fler sådanna sprutor i framtiden. Men det är rätt skönt ifall hon får börja jobba igen. Håller tummarna för dig.
Nu ska jag sätta mig och spela lite innan jag ska ner på älsklingens träning och sedan bunkra upp mig framför sverige - finland i semifinalen!
Heja Sverige!
Hejdå
älska solarium. Så otroligt skönt, det värsta är bara när man vaknar och inser att soltiden är slut och man inte vet hur länge man legat där. hehe

Innebandy, en lagsport?

Publicerad 2012-01-03 00:32:35 i Allmänt

Jadu vad ska man säga om vårat lag?
Blir så sjuk besviken ibland så förstår inte varför jag spelar i ett lag. När man sitter och har ett möte om vi ska träna på lovet eller inte sen så dyker folk ialla fall inte upp. Och visst som folk säger att det är mycket ett göra runt jul och att de är massa, men jul och nyår är över nu? Forfarande ingen som kommer ner och tränar. Skyller inte på någon specifik person är bara besviken på alla som inte ens hör av sig att de inte kommer. Skulle kanske vara kul att veta ifall det är värt att ha en träning eller inte. Och till er som faktiskt kommer ett STORT TACK! Ni som faktiskt inser att det är en lagsport och att vi måste träna för att utvecklas som ett lag och bli bättre. Detta eftersom vi har många nya som ska lära sig spela och vi är ett nytt lag. Folk klagar på att andra kommer ner och tränar med oss, yngre och högre divisioner. Men vad ska vi göra eftersom vårat lag bara sviker oss hela tiden.  Vi har ett gäng tappra tjejer som kommer ner 2 gånger i veckan i god tid för att hinna värma upp och köra hela passet ut för att utvecklas och för att man tycker det är kul. Det här gänget på ca 5 personer är jag så otroligt glad över att vi har! Det jag skulle kalla stommen i vårat lag eftersom det är de enda jag skulle kalla för vårat LAG just nu.
Blir bara så otroligt besviken folk är sjuka, okej de kan man skicka iväg ett sms om eller att man går in och skriver det till någon på fb eftersom det är det nya stället alla hänger på. Men inte ens det orkar man skriva så att någon kan föra vidare att man inte kommer. Istället ska hela laget bli lidande för att VISSA personer är för bekväma för det här. Så sjukt besviken att man inte kan ställa upp för sitt lag, att man ska prioritera allt annat. Man förstår inte det där med lagkänsla eller att man faktiskt förstör för andra. Riktigt dålig stil, ville bara säga detta och hoppas att ni som läser detta förstår att ni inte ska ta åt er. Det gäller betydligt fler än 1 person för att detta ska bli bra.
Men det är därför man är ett lag så man ska kunna stötta varandra och hur ska vi kunna vara ett lag när vi är 5 personer som faktiskt kan ställa upp...

Nothing but morning

Publicerad 2012-01-03 00:22:04 i Allmänt

Härligt, vill inte ens tänka på när jag vakna idag. Det känns helt enkelt inte okej att vakna en timme innan man ska vara nere på sin träning. Men nu sitter jag ialla fall här igen och chillar lite framför Jvm. Finland - Slovakien i kvartsfinal. Någon av dem är det som ska möta Sverige om några dagar i semin. Håller verkligen tummarna för sverige i år. Skulle vara skönt att vinnna eller att i alla fall få komma till en final.
Den här matchen blir väldigt målrik, känns som varje skott blir mål. Men man ska inte klandra dom för de är verkligen jätte duktiga allihopa.
Men som sagt så har jag tränat idag, gick ju sådär vi var väll 11 utespelare tror jag? Men de är ialla fall helt värdelöst med tanke på att vi faktiskt är 2 lag som tränar. Kommer ett inlägg senare om det.
Nu ska jag krypa ner och kolla klart på matchen och hoppas på att jag vaknar tidigare imorgon. Kommer väll hamna här sen ialla fall eftersom nästa kvars final är klockan 3 tror jag?
Men iaf CYA!

nyår

Publicerad 2012-01-01 21:36:06 i Allmänt

gårdagen spenderades med fredrik och adam, hemma hos fredrik med hand familj. Blev en otroligt god 3rätters med hummer, oxfile och pannakotta. dricka lite gott och sedan ut på 12 slaget och dricka champange och kolla på alla raketer. Sedan vart det in i värmen igen för att slå sig ner vid datorn och ta de lugnt och hålla sig vaken till hockeyn klockan 4. Först kikade man lite på den tidigare matchen klockan 2 men kommer inte ihåg vilka de var som spela. Sedan vart det sverige ryssland klockan 4. En riktig rysarmatch. Slutade med att jag grät av lycka när sverige fick in målet i förlängningen.
Nu har jag nyss varit hemma och gjort i ordning till min lilla plutt Bacil (hamstern jag fick i julklapp) och katterna så de inte skulle behöva vara själva hela kvällen. Sen vart det förbi konsum och köpa lite naturgodis, lite grann som jag trodde att pojkvännen skulle gilla men så vart det inte haha, får plåga i mig de mexicanska chipsgodisarna själv. Sen slå sig ner med lite papper och teckna lite. Skulle kanske börja lägga upp mina bilder här, fast då kommer det självklart se misslyckat ut eftersom jag är så dålig på att ta kort. Men vi får väll se kanske kikar in någon bild någon gång.
CYA

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela