theindependent

Euphoria!

Publicerad 2012-05-27 01:10:39 i Allmänt

Jag kommer säkert ha stavat fel på hälften av de jag skriver men det skiter jag i just nu! Är så jävla lycklig att vara svensk! Vinnare av Eurovision och vilken jävla låt det är! Så jävla grym, dock måste jag säga att Ryssland också va sjukt grymma med sin låt, en underbar låt som man bara väntar på en skön techno remix på. Men nu måste jag sova, jobb väntar imorgon! Ciao säger en lycklig svensk!

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv

Publicerad 2012-05-24 10:54:14 i Allmänt

Godmorgon sju sovare! Här sitter jag i skolan och gör absolut ingenting börjar om 10 minuter och sen är det finmat i matsalen. Idag får vi bakad potatis med skagenröra MUMS. Men nu ska jag försöka sysselsätta mig eftersom jag varit hör i två timmar men har iaf varit ute lite med Hanna och Alicia! Ciao bitches

Sol vind och vatten

Publicerad 2012-05-23 17:20:19 i Allmänt

Då passar man på när vädret tillåter att försöka skaffa sig en någorlunda bränna till avslutningen! Känner att det är en lång väg kvar men man måste ju börja någonstans. Fram med oljan och njut. Sen inväntar en jävligt skön dusch!!
Ciao

Sockerkakans återkomst

Publicerad 2012-05-21 19:42:11 i Allmänt

Sol värme och sockerkaka är väll en bra förklaring på dagen. Känner dock att jag måste passa på och utnyttja sol timmarna bättre om jag vill vara snygg i avslutnings klänningen som jag beställde idag. Nu ska jag vila en stund innan vi ska fika på den smaskiga sockerkakan jag gjorde när jag kom hem hehe

Finally, as the sun drags away

Publicerad 2012-05-20 20:56:06 i Allmänt

Äntligen ligger jag i sängen och får faktiskt sova! :))
Ligger och små kikar lite på ishockey finalen. Håller självklart på Ryssland:))
Varit lagom trött efter att jobbat natt, hade dock en väldigt trevlig natt delvis på grund av mina trevliga medarbetare och på grund av de trevliga gäster vi haft. Har i alla fall fått sova ca 5 timmar på 2 dygn så jag ser verkligen fram emot att få sova nu! Godnatt loca ppl!

Sängliggandes

Publicerad 2012-05-19 02:45:53 i Allmänt

Så slutade min fredag. Håller tummarna för att jag kan jobba imorgon natt. Just nu ligger jag i sängen och törs fan inte gå upp för att jag har såna smärtor i bröstet. Det är tungt och liksom hugger... Känner inte att de är speciellt bra men bara hoppas att det är tillfälligt. Vaknade imorse och var alldeles torr och irriterad i halsen känns inte nödvändigt att bli sjuk nu! Jag vill inte! :((
Lagom förstörd tjej får väll försöka hålla sig vaken ett tag till så man är redo för ett nattpass imorgon. Bilden bjuder jag på! Hoppas ni hade kul på klassfesten synd att jag inte kunde komma men vi håller tummarna till nästa

We're soilders

Publicerad 2012-05-15 08:17:51 i Allmänt



Hur något som för så länge sedan hänt kan komma tillbaks och bryta ner en på sekunder.
Hur ens dag kan gå från underbar till helvete på en sekund.
Känslor som man inte känt på så länge som bara väger över och brister ut,
brister ut i något man aldrig trodde att man skulle vara kapabel till.
Något som jag aldrig skulle tänka om de inte var för dig
Tankar som jag inte vill tänka eller känna, men som plötsligt kommer ifatt mig.
Hur mycket man ibland önskar att man kunde spränga bort en människa från den här planeten.
Göra någon till jord för mig, aldrig någonsin behöva oroa sig att känna så här igen.
Men det kommer aldrig hända för hur och vad jag än gör, hur mycket jag än kämpar så kommer de alltid ifatt mig så vad är meningen att kämpa för att bli någon bättre, någon man önskar att man var när man aldrig kommer vidare...

Girl look at that body... I work out!

Publicerad 2012-05-12 17:36:43 i Allmänt

Tjenare nu har jag varit duktig idag! Gett mig på ett styrke pass + att jag körde 40 min crosstraining. Synd bara att de är så tråkigt väder så man inte kan träna kondition ute istället. Men jag får helt enkelt bunkra upp mig framför någon bra serie eller nå och trampa på!
Har även varit duktig och gjort i ordning mina naglar. De blev väll sådär önskar jag hade orken att hålla på med förlängningar och grejer men känns inte som någon mening när jag jobbar varje helg och måste ta bort det då. :(
Men nu är de iaf helt ok!
Nu ska jag softa lite innan de blir grillat och hockey ikväll. Tror jag hörde lite rykten om karamell kungen också! ;)
Ciao

Utsidan säger ingenting

Publicerad 2012-05-12 11:02:59 i Allmänt

Jag känner verkligen hur de biter under huden när jag tänker på det. Hur vårat utseende lockar och döljer alla de känslor och händelser som bildat de som gjort oss till den vi är idag.
Att vi alla strävar efter en fläckfri yta och är känslokalla inför allt för att lyckas här i livet. Men varför ska vi dölja allt detta som skapat de vackra individerna vi är.
De finns en skam en ånger över saker vi gjort och saker vi är kapabla till. Den där energin vi alla känner inför vissa personer och vissa händelser. Det är en skam, något man inte får känna, DU får inte vara sårbar. Du får inte göra fel, de snurrar i mitt huvud hela tiden. Egentligen vet jag att ett snedsteg inte är så farligt. Men ett snedsteg behöver inte alltid vara fel, se bara till att inte hamna utanför kanten, för med jord under fötterna kommer man alltid upp igen.
Men trots våra fläckfria utryck så är det inte många som kan skilja på vad för tankar som strömmar runt där inne. I dessa känslokalla ögon lyser en glöd, en glöd rädd att slockna, en glöd rädd för att tappa fästet. En energi som lockar på mer än önskat, men inte vet hur man hanterar den.

Ett, två, TRE!

Publicerad 2012-05-11 08:16:31 i Allmänt

Kul sitter nästan själv på skolan. Det är jag två lärare och en annan elev här just nu. Sitter vid datorn och försöker få igång någon aktivitet på den men det kommer förmodligen inte hända, så just nu är jag rätt glad att jag har min iPhone!
Den stora underhållningen jag har är hararna som helt randomisering dyker upp utanför min skola, lite oväntat eftersom den ligger i centrala Västerås men iaf något att titta på.
Här får väll ni också något att titta lite på :)

Vi klarar oss till våren

Publicerad 2012-05-10 20:31:11 i Allmänt

Nu blir det glida ner framför lite härlig musik och lira lite innan man kryper ner framför tvn och sover innan man måste upp tidigt imorgon. Hoppas bara man slipper vara själv på föreläsningen eftersom vi inte var tvugna att vara där. Skulle ändå vara rätt coolt att kolla på :)
Ciao!

I've been everywhere looking for someone

Publicerad 2012-05-09 16:07:49 i Allmänt

Kul tjej jag är, sitter på stationen och inväntar mitt tåg som dyker upp om sådär 20 min. Väntat i typ 2 timmar nu men ibland får man göra de helt enkelt. I alla fall om man ör för bekväm för att åka buss.
Ska ta mig hem till älsklingen och krypa ner i min onepice och kika på hockeyn senare. Kanske åker ut på en tur med bilen sen också och hoppas på att de går lika bra som igår. Men de får vi se om hans pappa är på humör för. Inget jag bara kan bestämma hehe.
Verkar som det blir bip test på idrotten imorgon. De va iaf vad jag trodde när han kom med stereo och grejer nyss sp vi för väll se.
ciao

En gång är ingen gång

Publicerad 2012-05-08 22:27:27 i Allmänt

Jippi min skoldag kändes jätte värdelös! Haft två lektioner varav en endast bestod av min redovisning. Så lyckades hinna med två tåget.
Senare idag vart det att åka upp till pappa och träffa honom en stund, sen hade jag min premiär bakom ratten. Var ju inte så farligt som de verkade. Gick väll bra eftersom jag aldrig tidigare kört bil. Men nu ska jag sova i morgon är det läs och hör på engelskan så bara att få en ordentlig natts sömn nu, godnatt!

1,14

Publicerad 2012-05-06 17:22:47 i Allmänt

Härligt, nu har man tagit sig runt ullvirundan 1,14 tog det. Känns helt okej vill dock kunna klara de på 1 kommer krävas en hel del träning innan de ska funka. Känner att mina lår och vader inte riktigt räcker till för att jag ska klara de. Men det är bara att kämpa på. Känner ju att de ger resultat och tiderna förbättras så helt fel kan de inte va. Kände dock att jag fuska ganska brutalt med maten igår, fick i mig lika korv och ägg sen senare på kvällen några tuggor av en macka jag hade med. Dags att skärpa sig nu!
Bjuder på en träningsbild från i fredags!

At the end everything will have a meaning

Publicerad 2012-05-06 14:43:31 i Allmänt

Tjo! igår jobbade man då, gick väll helt okej med tanke på att det var crusing igår och väldigt mycket folk. Lite jobbiga fyllon och massa komentarer när man stod i kassan. Men en lång kväll på jobbet var inte helt farlig de var en hel del skratt också.
Idag så blir det helt enkelt att ta det lugnt, skrev precis klart ett arbete som ska redovisas imorgon. Duktiga jag har itne gjort någonting på det de senaste 3 veckorna. Haha börjar fundera på vad jag gjort de senaste veckorna egentligen? Nu ska jag väll försöka rycka upp mig och komma ut en stund, kanske tar mig en powerwalk när älsklingen ska iväg och spela fotboll :)
Ciao!

I rymden finns inga känslor

Publicerad 2012-05-05 08:31:46 i Allmänt

Nyss lyckats komma upp ur sängen, haft en kass natt. Somnade alldeles för tidigt igår. I alla fall med tanke på att man ska jobba från 17 - 22 ikväll. Men det är bara att ladda om!
Sen har jag den där irriterande tanken i huvet.. Ska jag eller ska jag inte åka på klassfesten...?
Ska jag åka så måste jag ha skjuts hem eftersom jag jobbar kvällen efter, så någon vänlig själ som kan komma och hämta mig i fagerska någongång på fredagnatt nästa vecka? 
nej precis, det är alldeles för långt. Men jag får försöka fjäska till mig det haha.
Igår var jag duktig och tränade, tränade så "hårt" att jag la mig på soffan efteråt och somnade haha. Då har jag i alla fall gått all in!
Sen får ni väll lyssna på denna awesome låt tills jag är tillbaks! Ciao

LYCKAN!

Publicerad 2012-05-02 20:20:21 i Allmänt

Lyckan jag kände när jag hittade vart man kunde köpa dess otroligt snygga shorts! 
Tyvärr försvan den lika fort när jag upptäckte att de kostade 1,700 + frakt på ca 200 kr från usa...
Tack nu vart min sommar förstörd. Letat som en idiot efter dessa för de var så otroligt snygga.
Ibland önskar man bara att man bodde i USA inte sant?

Sommar värme

Publicerad 2012-05-02 16:58:41 i Allmänt

Japp då ligger jag i solen på en fotbollsplan i Köping, pojkvännen och några killar lirar lite boll och jag ligger bredvid med en glass! Inte helt fel sådär i värmen.
Haft en jävla härlig dag i skolan typ enbart suttit ute i solen och tiden man väl spenderade i klassrummet gick rätt fort.
Så nu ska jag njuta lite till innan de blir hem och duscha sen käk.
Puss på er!

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela