theindependent

Vad gör man när benen inte längre håller oss uppe

Publicerad 2012-11-25 15:45:41 i Allmänt

Vart tar man vägen när man inte längre vet. Hur får man tillbaks något som man tappade för länge sedan. Hur kommer man förbi ord som inte betyder något för någon, men som fick en annans värld att rasa.
Hur kan man bygga upp något som man inte själv vet vart det rasade.
Kan man identifiera sig själv när man inte längre vet vem man är?
Jag har inte en jävla aning, de kommer jag väll aldrig ha heller. Och de kanske är meningen. Vissa människor ska aldrig få vara lyckliga, de är bara så världen fungerar.

Viva la france

Publicerad 2012-11-11 21:10:59 i

Ligger just nu i sängen och kollar på psg som spelar. Är sådär lagom trött men kan som dag inte sova. Inte kunnat de på några dagar och framförallt inte sen i fredags. Mitt huvud är helt omskrivat och jag kan inte göra något åt det. Varför ska allting vara så komplicerat för...
Idag har jag slitit mig igenom den otroligt tråkiga tyskaläxan som är till imorgon. Men hoppas att det gått bra eftersom jag tillbringat otroligt lång tid med den!
Idag var jag iväg till bageriet och köpte pappas favorittårta innan han kom och hämtade mig och vi kunde fika och ha de lite mysigt. Stort grattis till honom på Farsdag.
Nu blir det att fokusera lite på fotbollen eller gå upp och spela lite till.
Vad som helst så ses vi! Ciao

What comes around goes around

Publicerad 2012-11-10 22:21:44 i Allmänt

Hej hop!
Lååånga 5 timmar som spenderades på jobbet idag. Trodde verkligen inte att det var sant när man tittade upp mot klockan och insåg att det endast gått 10 min sen man senast kollat.. 
Det finns inget värre iaf än att stå vid grillen på jobbet och lyckas få allt flott flyga över armen. Som sagt hur jag lyckas med sådana saker får helt enkelt vara otalat. Resulterade i alla fall i finfina blåsor. 
Nu har man suttit här och spenderat hela kvällen inne på lol. Finns verkligen inte ett skit att göra och de förvånar mig verkligen inte. 
Ville dock inte sitta och klaga. Meningen att jag skulle skriva var för att hedra mina underbara vänner som fanns där för mig igår när jag mådde skit, bokstavligen. Hade ni inte gjort de ni gjort och funnits där vid min sida så vet jag fan inte hur jag skulle må! Ni är underbara <3 Så sjukt mycket kärlek till er. 
Men nu laddar vi om november månad här vilket betyder att det helt plötsligt "bara" är 7 månader kvar till studenten! Dock är det ca 4 kvar till kryssnigen! Så otroligt taggad, längtar så otroligt mycket inför vårterminen. Allt studentfirande, det kommer blir awesome! Men de kan väll inte bli så mycket annat med min klass. 
Malcolm%20Brandin%20%E2%80%93%20Fest%20p%C3%A5%20r%C3%B6da%20linjen
Låter Malcolm få vara med då han är så otroligt skön! 
"Det finns alltid en risk att din fest spårar ur, när jag dansar med din brud och du blir fett sur.
Kanske druckit lite mycket och beter dig som ett djur. Säger kom tillbaka gumman, mmm eller hur" 
 
Imorgon blir det röra sig upp till pappa för lite farsdagsfirande, något som jag hoppas ska bli trevligt. Hoppas alla andra också firar sin pappa på farsdag :) 
Men ciao på er nu ska jag fortsätta med mitt! 

Whats going up, Will sometime come down

Publicerad 2012-11-08 20:48:17 i

Dagen börjades med att kolla film i skolan. Förmodligen n av de konstigaste filmerna jag sätt. Efter de vart det i alla fall iväg och äta innan vi skulle befinna oss i labbet för lite dna analyser och liknande. Efter de vart det hålla några förhör innan jag åkte hem.
Hemma har jag mest tagit det lugnt, upptäckte lite saker som jag helst inte velat se... Saker som tidigare skadat mig så grov att jag förmodligen inte skulle suttit här (vilket förmodligen varit bäst för de flesta). Men vad kan jag göra, jag är bara jag. Förstår dock inte att man fortfarande gör såhär när man vet att någon tidigare gått igenom det gång efter gång och försökt slippa ifrån allt minst lika många gånger. Men ändå ska man fortsätta.... Vet inte vad jag ska göra längre

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela