theindependent

Snö (n)

Publicerad 2010-11-09 19:02:03 i Allmänt

Fyfan! nu har första snön kommit så har hjälpt älsklingen att skotta dag. Inte det roligaste men det blir väll det man gör det till. Och ikväll blir förmodligen första gången på hur länge som hellst som jag ska sova hemma. Får väll se hur det går. Kommer förmodligen att börja tjafsa med mamma men men. Och i morgon är det 23 månader med älskling. Härligt att man e ledig och han skulle förmodligen också vara hemma så vi får se vad vi hittar på för kul.
Kram

Aktiv?

Publicerad 2010-11-01 21:30:41 i Allmänt

känns som man kanske skulle ta och bli lite mer aktiv här kanske. I alla fall nu när man har det lite intressant i skolan och allt också. Jag har ju börjat på en nystartad dansskola som jag kanske inte berättat så mycket om. Så nu har jag det rätt så fullt upp med dansandet. Sen får vi se hur det blir med dansen på fritiden. om jag ska starta något eget eller om jag ska skita i det helt. För gamla gruppen funkade ju inte. Och vet inte om det är värt att betala 1000 på ett halvår på en "riktig" dansskola. Jag menar det liksom alla som är grymma har ju oftast kommit från " the streets" och inte från dyra dansskolor. Men vi får väll se. Bara hoppas jag hittar någon att dansa med i sånna fall annars kan jag ju lika gärna glömma hela ideén haha. Men puss och kram nu ska jag fortsätta leta efter jobb.

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela