theindependent

Lördagskväll

Publicerad 2012-03-31 21:04:03 i Allmänt

Så börjar denna lördag då mot sitt slut. Just nu sitter man med älsklingen vid varsin dator och kollar runt lite. Funderar på om vi ska med ut en sväng men som det verkar just nu blir det att ta det lugnt hemma med godis och cola. Blev härlig middag med hans familj, fläskfile och räfflade pommes eller vad man kan kalla dem. De där platta konstiga runda sakerna haha. De är i alla fall jättegoda. Skulle även försöka dricka ett glas vin till maten, något som verkligen inte är min grej. Jag och vin är inte goda vänner. Men de smakade okej till en början men sen vart de väll sådär. Nu ska jag sätta mig och spela lite.
Måste dock bara tipsa om världens skönaste blus också
otroligt skön är den, så nu blir det att springa runt i den här hela dagarna! :)
Trevlig helg!

Träningshumör!

Publicerad 2012-03-29 09:31:14 i Allmänt

Skönt, bara klara dagen i skolan sen imorgon har jag en lektion sen är det lov. En hel vecka utan att behöva bry sig om att gå upp tidigt och massa läxor och grejer fram och tillbaks.
Igår tränade jag, först hemma med massa övningar för ben, armar och rumpa. Det känns ju idag om man ska säga så. Träningara jag gör hemma är hämtade härifrån sen har vi en till sida med lite mer fokus på rumpa och ben här. Dessa övningar kör jag ungefär 12x3 vissa övningar kör jag 15x3 men de väljer man ju helt beroende på hur vältränad man är och inte.
Idag ska jag vara duktig och orka mig ut på en 9km powerwalk. Känner mig riktigt träningspigg just nu.
Dock känner jag att det var väääldigt länge sedan jag var och jobbade. Kanske är dags att ta sig ett arbetspass i helgen. Känner inte för det men pengarna som kommer gör det hela betydligt mycket roligare :)
Men nu kanske man skulle försöka äta en liten frukost. möjligtvis kanske plugga lite.
Cya!

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela