theindependent

Tuffa tider

Publicerad 2012-10-17 15:48:31 i

Har som vanligt inte haft tor att skriva. Märker mer och mer att jag har allt för många bollar i luften just nu. Försöker få lite tid till körkortet men de blir som så många andra gånger min sista priotering. Skolan är den första och tror aldrig det har varit så här mycket att göra som det är just nu. Börjar fundera vad jag gör på lektionerna eftersom jag absolut inte hänger med på vad vi håller på med. Som om inte de va nog så jobbar jag hela helgerna, och håller tummarna för att jag ska hinna spela någon match eftersom de lyckas hamna under mina arbetspass. Men det är bara att kämpa på studenten känns långt bort men hoppas de blir bättre efter jul! Ciao

Look good!

Publicerad 2012-10-04 21:40:01 i

Så har man varit duktig och varit nere på innebandyn. Kändes sådär, väldigt tungt i benen men de ska de vara. Skönt att våran lilla fixarkille va nere på våran träning så man lyckades få ryggen fixad! Glad tjej, känns bra att kunna ligga rakt i ryggen utan att de knäpper. Kom hem från högskoleprovsskrivandet som varit i skolan idag. Skrev provet från i våras, gick inte så där bra men de säger ju att man ökar med ca 0,2 för varje gång man gör det.
Käka lite snabbt innan träningen sen hem för riktig mat och dusch. Försökte spela lite men tröttnade på alla småbarn som spelar... Då är de tur att de är fotboll på tv :)
Godnatt sweeethearts!

Some pepole train for muscles. I train to look good naked.

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela