theindependent

2011-05-03

Publicerad 2011-05-03 20:07:44 i Allmänt

Dagen har varit jobbig från början till slut. Sover så himla dåligt just nu. Kan bero på att jag är så stressad och inte kan koppla av. Har vaknat innan klockan 6 nu två dagar i rad. Känns jobbigt nu när det är dags med alla nationella och sluttampen på terminen kommer. När allt måste in på en gång för att de ska ha tid på sig att sätta betyg. Väntar fortfarande på betygen i Naturkunskap A. Men får väll se hur lång tid det tar innan den läraren kommer tillbaks och kan berätta det för oss. Men har i alla fall lyckats bli klar med artikeln tills på torsdag. Får hoppas på att den duger. Nu är det väll att tagga inför nationella uppsatsen i morgon. Klockan 9, sen ska den vara klar 10.20 sen slutar jag efter det. Sen tillbaks hem och plugga inför matteprovet på fredag och dansprovet på torsdag. Sen ska naturB uppgiften in på fredag nästa vecka. Ussh känns som att jag inte kommer orka det här. Men får ta det som det kommer. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma tillbaks från tränignen. Men först ska jag bya i sängen, vi fick en sån mysig överaskning i morse. När hundarna hoppade upp i sängen så lyckades en av dem att spy upp hela frukosten. Så var bara att slänga ut sängkläderna och nu är det dags att bädda om. Sedan ska jag försöka få en stund med älsklingen. Fast jag kommer nog somna som vanligt. Det är jobbigt just nu. Inte mellan oss men mentalt för mig och jag tror det drabbar honom också eftersom jag är så frånvarande. Men nu ska jag sätta fart.
Peace

Måndag

Publicerad 2011-05-02 17:59:49 i Allmänt

Vaken med  tuppen haha, nej men hade värsta inlevelsen när jag drömmde inatt!
Det är så äckligt när sånt händer. Drömmde något i stil med att jag låg i sängen och hade en nyfödd bebis i armarna sen så vaknade jag typ i panik och trodde att jag tappat det. Hatar sånna saker, likadant när man ligger på sängkanten och vaknar av att man drömmer att man ramlar ned för något haha.
Men nu har jag gjort min sista blekning hoppas jag på i alla fall. Får väll snart se hur det ser ut, har inte tagit av handuken än, men det spelar ingen roll eftersom håret fortfarande är blött och kommer se ut som skit.
Sen mitt i allt när det kändes som att sakerna började ordna upp sig ringer mamma...
Då har hon fått för sig att vi helt plötsligt ska börja sova hemma... Det som inte händer så speciellt ofta menmen får väll se hur det blir med den saken.
Peace

trött på skiten!

Publicerad 2011-05-01 16:58:27 i Allmänt

Äntligen börjar det bli klart nu. I höst byter jag skola!
Är trött på att inte veta hur det blir i höst nu så har äntligen bestämmt mig. Får se om det blir Klara gymnasium eller om det blir Kunskap. Får se vilket som verkar bäst. Ska till klara den 11, och var på kunskap i onsdags. Orkar inte med allt prat om olika rättegångar och vimmel fram och tillbaks för att de inte vet hur länge skolan får finnas kvar. Känns lika bra att byta nu så jag inte sitter där om ett år när skola lägger ned och inte kan komma in någon annan stans.

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela