theindependent

Pump it!

Publicerad 2012-09-26 12:04:53 i

Härligt att hösten är här... Not!
Äckliga regnväder, man älskar väll att gå runt med blöta skor. Skönt i alla fall att man gymmade på idrotten. Känns alltid bra att få träna. Sen är man förkyld så de blev ju inget jobbigt pass. Känner att jag kanske borde ta och skaffa mig ett gymkort.
Nu ska jag plugga innan vi får dra hem och spela :)
Puss!

Välkommen höst!

Publicerad 2012-09-18 10:14:41 i

Inte skrivit på länge nu. Helt enkelt inte haft tid med det. Har varit i Frankrike en vecka sen när jag kom tillbaks har de varit jobb sen började skolan igen. Sista året så man kan väll inte klaga. Känns som att tiden har gått jättefort. Bokat studentkryssningen har man också hunnit med. Och nu ligger man i skolan och typ sover.
När jag inte är i skolan så är det träning som gäller, för snart är det serie premiär! Börjar serien mot knäppmora. Vilka vi förlorade träningsmatchen emot men nu vet vi ungefär hur de spelar. Jadu jag ligger väll kvar i fotöljen ca en timme till och chillar. För så mycket har jag att göra. Ciao

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela