theindependent

Helvetes måndag

Publicerad 2011-04-11 16:50:52 i Allmänt

Då var det måndag och sista veckan i skolan innan påsklovet.
Dagen började inte precis bra efter en skit helg som bara bestått av massa tjafs och att jag allmänt varit tjurig. Så i morse brast det bara. Allt föll ihop och jag orkade inte längre. Känner liksom ingen mening att sitta och offra massa tid när jag inte vet vad det kommer ge mig. Att du hela tiden säger att du saknar att vara singel? MEN BLI DET DÅ?!
Vad tjänar det till att bara säga det hela tiden och tjata om det om och om igen. Då sårar du bara mig men det ser du inte. Eller så är det bara de du är ute efter...
Nu sitter jag i mammas (min) lägenhet och väntar på att han ska höra av sig så jag kan åka dit och hämta mina saker eller i alla fall prata med honom när han inte är med sina kompisar och ska spela någon jävla tuffing med sin attityd. Känner verkligen att vi behöver prata men på ett normalt sätt och inte sitta och skrika på varandra eller börja slåss. För jag orkar inte sitta brevid och känna att jag bara är någon som finns men inte till någon nytta. För då kan jag spendera min tid på annat håll.
Peace

Rädslan

Publicerad 2011-04-07 11:01:50 i Allmänt

Jag är rädd att förlora dig men inte för att jag inte litar på dig. Utan jag är rädd för att någon ska ta dig ifrån mig.
Utan jag är orolig över att allt mellan oss ska försvinna. Vet inte längre vad jag kan göra för att undvika detta. Kännes inte längre som att du skäms. Känns mer som att du undviker för att dölja mig. Fast jag vet att det inte stämmer? Vet bara inte längre vad jag ska säga. Eller vad jag kan göra. Förstår inte hur det blivit såhär...

Rättvisa i skolan?

Publicerad 2011-04-07 10:44:38 i Allmänt

Sen när är det särbehandling i skolan?
Att lärarna ska behandla andra olika för att de inte vill komma till skolan eller de som inte ens vill försöka.
Sen finns det elever som jobbar hårt eller verkligen sliter hela dagarna för att de vill komma någonstans med sina studier. Och att folk som kommer från samma stad som kan ta sig till skolan på mindre än 20 min. Att det är de som alltid kommer och går som de vill istället. Det är så respektlöst att de skiter i oss som får sitta och åka och får sitta och vänta varje morgon men ändå är man allmänt för äckligt lat att man inte kan komma.
Sen när de väl kommer får de allt vi har gjort under dagarna när de inte orkat ta sig hit direkt i handen. Medans vi som sitter där och jobbar hela dagarna kanske är sjuk en dag. Sen när vi kommer tillbaks så är allt vi får ett idiotisk svar som, Du får fixa det senare? :s
Är trött på all den här särbehandlingen. Att man inte gör något åt de som inte vill gå i skolan, utan att man istället låter det gå ut över de som faktiskt försöker!
Hatar sånt här, och är så jävla trött på det. Fattar inte att jag ska stå ut i 2 år till....

17 SUGER!

Publicerad 2011-04-02 20:55:57 i Allmänt

Måste bara säga hur mycket det suger att vara 17. Visst att alla varit där men det är fan inte kul så nu ska jag säga det en gång för alla! 17 SUGER.!! Det suger att bli lämnad kvar bara för att man inte kan följa med för man är för "liten" Jag hatar det! Men visst man får väll stå ut känns bara fördjävligt att sitta själv, jag hatar det!

Fredagsmys

Publicerad 2011-04-01 11:12:01 i Allmänt

Äntligen fredag! Känns som veckan har varit extremt lång och jobbig. Då avslutar vi veckan med ett matematik prov och och en härlig pastagratäng innan jag åker hem till älsklingen och kryper ned med en påse chips. Sen får vi se vart helgen leder. Lördagen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag raida så måste jag sitta själv hemma hos pojkvännen men det känns inte så bra. Annars får jag väll hitta på något annat. Eftersom min dator står hos honom så vet jag inte riktigt hur jag ska spendera min lördag. Kanske kan passa på att spendera lite tid med min mamma. Men vet inte riktigt om jag känner för det, efter den här veckan.
Så får se hur helgen blir, känns jätte jobbigt att inte veta menmen.
Nu ska jag ladda upp inför provet med en pastagratäng och en härlig sallad. Sen hur det går det har jag ingen aning om. Men är sjukt nervös för det. Känns inte direkt som att jag kan det men när man läser igenom boken så finns det inte så mycket mer som man kan lära sig men det gäller väll att förstå det.
Peace

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela