theindependent

hej igen.

Publicerad 2010-09-12 12:37:42 i Allmänt

tycte det va dags att skriva något här igen. Inte skrivit sen innan jag åkte till kreta och de är väll snart 1 månad sen. Nu är ju skolan igång också, för jävla jobbigt att gå upp på morgonen men det är lätt värt det. sova en timme mindre för att få dansa fyra timmar i veckan :)
Kreta va ju bara bra, finns väll inte så mycket attt säga. äta,sola,sova o må gött de är väll de ända.
Men nu ska jag väll ta och tvinga in mig i duschen och göra mig i ordning innan jag går över till farfar för att käka. Mamma har ju åkt nu så hon ligger väll vid poolen nere på mallorca nu.. Inte mycket att kommentera där inte. Hade ju inte suttit helt fel att följa med. Men åkte fan hellre med pojkvännen än med henne och farmor haha. Så nu har jag lägenheten för mig själv så blir nog att sova där i natt. även fast jag inte känner ett dugg för de, men hejhej nu ska jag duscha.

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela