theindependent

Citroner över öronen

Publicerad 2011-11-23 15:04:26 i Allmänt

förkyld eller något liknande...
helt vimsig i huvet och varm men fryser i alla fall. Kan beror på de trevliga vädret som är nu. Hatar den här årstiden. Varför kan de inte bara bli iskallt så de är snö ute sen direkt bli varmt så man slipper allt slask och regn mellan.
Men nu har jag i alla fall kommit hem till älsklingen och  gosat ner mig i hans säng med kläder och halsduken. Så nu är det han som får ta hand om mig  hehe. Blir väll att gosa ner sig med nå filmer dricka massa te och varm choklad. Sen hoppas på att man är bättre till helgen så jag kan spela match på lördag.
Juste måste bara påpeka hur duktiga alla var i skolan också på utmaningen/tävlingen idag. Äta 4 citron klyftor snabbast OCH snyggast. Det är inte lätt men grattis till vinnaren i alla fall. Kan ju säga att de var inte de skönaste efteråt, när man väl åt de så kändes det inte så mycket de jobbiga var på lunchen efter när de kändes som tänderna skulle hoppa ur, (då jag har väldigt dåliga tänder) men man överlevde i alla fall.
Xoxo

en vecka senare

Publicerad 2011-11-14 23:12:47 i Allmänt

Som vanligt ingen uppdatering... 
Men i fredags blev det som sagt match mot örebro universitet. Vinst med 5-2 känndes skönt!
Efter det bar det av till max med älskling och adam. För att sedan hitta hem igen och mysa. På lördagen kom älsklingens föräldrar hem efter en långtripp upp till umeå för att hämta hans bror som tröttnat på pluggandet, kändes inte riktigt rätt för honom. Så nu är han hemma igen. Sen har helgen spenderats med flyttlådor och påsar överallt. På lördagen vart det upp till pappa för att plocka ihop rummet och flytta ner alla mina saker till nya lägenheten. Och på söndagen var det bara att flytta allt från mammas 1a till den nya 3an. Känns skönt med ett lite större ställe. Sen får vi hoppas att allt löser sig med mamma snart också så vi om hon blir sjukpensionär eller om hon får komma tillbaks till jobbet. Nu blir hon bara lämnad mellan försäkringskassan och massa andra grejer. Men idag blev det träning efter en lång dag i skolan. Känns så ledsamt nu när man sitter på tåget hem efter skolan när solen redan gått ner.
Efter skolan vart det direkt ner på träningen. Gick helt åt helvete idag men de får vi kompensera på onsdag eller något haha. Men nu måste jag sluta med älsklingen hängandes över axeln med internetkabeln i handen.
Xoxo

Träning!

Publicerad 2011-11-09 16:24:35 i Allmänt

redan onsdag, fast fort har det inte gått. Idag fick man åka hem tidigare för man har sånna magproblem. Vet inte vad det är men ont gör det. Men vem om inte jag biter ihop för att pallra sig ner till träningen ialla fall. Efter det blir de hem till älsklingen och tillbringa natten där. Sen får vi se hur det blir med morgondagen. Men nu måste jag byta om och packa väskan för innebandyn. Hoppas väll på att man får spela matchen på fredag!
Xoxo

Måndagskväll

Publicerad 2011-11-08 00:03:03 i Allmänt

här hamnade man en måndagskväll, om man nu fortfarande kan kalla det kväll. Pratar i telefonen med min älskling, känns jättejobbigt att sova ifrån honom men det måste man väll också göra någon gång. Men de är väll inte så lång tid kvar tills vi kan skaffa eget någon helt annan stans där man slipper den här staden.
Idag har jag varit i skolan igen efter lovet. Det kändes väll sådär, de är kul att träffa alla men är så sjukt trött. Lovet varit ju inget riktigt lov eftersom jag jobbade hela dagarna. Men helgen fick man iallafall spendera med snyggingen själv. Slänger kanske upp en liten Party bild på oss om jag orkar imorgon. De finns inte på den här datorn så. Nu ska jag väll prata klart med älsklingen innan jag verkligen måste sova eftersom jag ska upp om 6 timmar för att hinna med halv 8 tåget i morgon. De ska tydligen komma någon från försvaret som ska göra nå med oss på skolan så vi måste börja en halvtimme tidigare. Men de kompenserar vi med nästa vecka. Då kanske man får börja halv 10. Men de gör ingen större skillnad för mig iallafall eftersom jag ändå kommer till skolan 9. Men imorgon funderar jag på att sova hos pojkvännen iallafall vill inte sova själv och han vill inte sova här efter en grej i fredags. Men den får jag inte ta upp här. De skulle jag inte tro iallafall. Ussh nej nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig upp imorgon, eller nu är det idag haha. Men godnatt på er och hoppas att ni får sova gott. För de ska jag göra!
Xoxo

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela