theindependent

Julavslutning

Publicerad 2012-12-20 22:10:01 i Allmänt

Idag var jag iväg till skolan för att käka julbord och sådär med skolan. Vart ju dock en timme sen... Älskar tågen nu på vintern.
Kom i alla fall lagom till julbordet. Vart väll att äta lite med klassen innan vi gick vidare och fick leta igenom hela västerås innan vi äntligen lyckades hitta någonstans att slå oss ned och säga hejdå till alla. Kommer sakna er en jävla massa asså!
Men vi håller tummarna för att de blir av med någon klassfest nu på lovet! Om inte så är de ju bara att stå ut till den 7e.
Nu sitter jag väll här och spelar som vanligt. Funderar lite på vad fan man ska köpa för julklappar imorgon. Men de blir väll ett senare problem. Puss :*

Du får mina dagar att lysa upp

Publicerad 2012-12-18 23:18:56 i Allmänt

Godnatt, här "ligger" jag och skriver från min nya dator. Underbara familjen gav mig en lite tidig julklapp så nu har jag äntligen en bärbar dator. Stort <3 till er. Ligger väll här och chillar lite, försöker få ordning på datorn så att de går att göra någonting.
Ska väll snart försöka sova lite så att man kanske kommer upp imorgon, men det finns ju så många roligare saker. Som att prata med min snygging, och vara social med alla andra också.
Äntligen hittat balklänning, skor och resterande klänningar till studenten så jag är överlyklig just nu. Kunde inte varit en bättre kväll, eller?
Kanske ifall du vore här <3
Puss :*

Om

Min profilbild

Amanda

tjenare folket. Här är då jag, en nu nitton starka vårar. Krigar mig fram genom livet och alla dess oväntade motgångar. Tar livet med en nypa salt och leker väll igenom de mesta. En riktig livsnjutare skulle man kunna kalla mig, varför hålla sig inom ramarna när de finns så mycket annat utanför! Och tar jag mig inte utanför av ren vilja så lyckas jag väll ramla över kanten eftersom jag förmodligen är den klantigaste människan jag känner. Men vad gör ett blåmärke när man lever livet?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela